Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 18 december 2011

Vinterns underland avnjuts


Vi lyckades locka hit underbara vänner på söndagsmiddag så nu roar sig alla sex barnen medan vi sitter och småpratar kring bordet. Förr i världen var det väl stek som ansågs vara den rätta söndagsmiddagen, men eftersom jag inte äter kött tänker jag inte stå och laga det i timmar.

Eftersom vi åt lasagne i fredags istället för tacos som vi, tillsammans med ungefär 90 % av Sveriges befolkning, väldigt ofta mumsar i oss just på fredagar kunde vi med gott samvete äta det idag istället. Säga vad man vill om denna rätt, men den passar de flesta eftersom man kan plocka lite vad man vill ur skålarna.

Ibland gör jag vegetarisk tacosås på soja till mig själv, för det funkar utmärkt och är jättegott, men oftast nöjer jag mig att bara ta av alla grönsaker och så gjorde jag idag. Enkelt och smidigt.

Mitt nya ljus från Yankee Candle har det vackra namnet Winter Wonderland och sprider en fantastisk och mild doft av granbarr och mint. Det blev genast ett riktigt favoritljus och absolut något jag kommer att köpa igen.

Fast eftersom det är fjärde advent borde det kanske vara fyra vekar i det istället för bara två...?

6 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Jag tycker Santa Marias vegetariska tacofärs är god, minst lika god som köttfärs.

Anonym sa...

Nu blir jag lite imponerad, här har du middagsgäster och får ändå iväg ett blogginlägg. Snacka om simultankapacitet. ;)

Anonym sa...

Yankiee candles är underbara i dofterna. Clean cotton is my fav!

Kram

Vero sa...

Tacos har vi frångått som fredagsmat numera. Man ledsnade rätt fort.
Idag har vi ätit fisk. Efter en vecka med magsjuka så var det vad magen tål ungefär.

Trevlig blogg. Kikar runt lite till här.

Marina sa...

Om vi säger "fredagsmys" så tänker våra båda tjejer fortfarande på taccos!

Joanna Björkqvist sa...

Nilla: Ja, det är faktiskt inte alls dum - håller med!

fruntimmerlivet: Japp, det gäller att vara snabb bara. Det här Blogginlägget tog bara ett toalettbesök och två extraminuter! ;) Men nu har de gått, så nu kan jag kika runt lite längre och till och med svara på kommnetarer! ;)

Stoffisen: Åh, det är min absoluta favorit också och den finns alltid på toaletten! Första gången ajg köpte den ville jag bara gå in där och sniffa hela tiden och så brukar man inte känna inför en toalett! ;)

Vero: Fy, vad jobbigt med magsjuka! Hu!!!! DÅ är fisk absolut det bästa. Hoppas ni får må bra nu! Ska genast kika in hos dig också! Tack för snälla ord om min blogg! :)

Marina: Jag förstår dem! jag tänker samma efter flera år med tacos, tacos, tacos... I Australien förra året lagade vi det till våra vänner där nere och de kallar det Swedish Tacos! Lite festligt! :)