Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 22 december 2011

Dolda budskap i Wordfeud?De som äter enligt LCHF skriver gärna om det i sin blogg. De som plastikopererar sig skriver gärna om det i sin blogg. Jag som spelar Wordfeud skriver gärna om det i min blogg.

Jag har just slagit personligt rekord i antal poäng och det blev förstås genast ointagligt för min stackars motståndare som råkar vara min tioårige son. Jag måste säga att jag hellre hade fått 402 poäng på ett bräde mot någon av dem som alltid spöar mig istället för mot min tappert kämpande son. Han tog det bra i alla fall.

Hans mamma har nämligen sagt att det bara är ett spel. Det säger hon för att övertyga sig själv om att det är just bara ett spel, förstås. Fast hon går inte på den lätta.

Bara ett spela kan det väl knappast vara när man hela tiden får dolda (nåja, lite dolda är de kanske, men inte så mycket) budskap via iPhonen. Det kan inte bara vara jag som inser att WF tycker att jag borde ägna mig åt något annat än att spela Alfapet?

Kanske dags att komma i julstämning istället?

5 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

WF detta spel som satt klorna i mig. Som en drog. Beroendeframkallande och så himla kul :)

Synd bara att man inte var den som kom på hela grejen. Då skulle "kulorna" rulla in, samtidigt som man spelade. Hur bra vore inte det? ;)
Kram

åsa ö sa...

men vi kvinnor kan ju komma i julstämning och spela wf samtidigt ellerhur...!
Ett svidande nederlag till trots....

TIDSOPTIMISTEN sa...

Älskar WF perfekt att få använda hjärnan lite när man ändå som jag pendlar på tåg totalt 2 timmar/dag. Hoppas du lyckas bräda någon annan än sonen med de poängen i ett annat spel ;)

Kram F

Kim M Kimselius sa...

Tänker inte börja med WF för jag tror det är vanebildande. Håller mig till juvelen!
Ha en skön jul!
Kram Kim

Joanna Björkqvist sa...

Carina: Lite kul med denna Alfapetrevival ändå och jodå, nog hade man kunnat göra sig lite pengar kanske! ;) Kram!

Åsa: Absolut! Jag är så glad över att även jag äntligen får vinna ibland och tycker det är underbart att ha dig på andra sidan telefonen! ;)

BBQ Village: Det måste ju vara det perfekta tidsfördrivet på tåg! Kram!

Kim: Du gillar ju att svänga dig med ord, så du skulle säkert bli fast lika snabbt som jag blev, så det kanske är smart att inte börja... ;) Ha en skön jul du med! Kram!