Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

måndag 5 december 2011

En ny arbetsvecka


Då vevar jag igång en ny arbetsvecka och jag kommer att ägna väldigt mycket tid åt att få ut min bok både till bokhandlar och till privatpersoner som beställt den. Det är så kul när det plingar till i den alldeles speciella mejlkorgen där beställningarna hamnar.

Eftersom jag själv gillar när det händer saker snabbt har jag velat skicka boken med a-post, men jag måste säga att jag hittills inte är direkt nöjd, för minst varannan bok, troligen två tredjedelar, kommer inte alls fram dagen därpå. En del som jag skickade i onsdags har ännu inte nått sina mottagare. Det känns tråkigt och irriterande.

Detta är en spännande vecka på ett annat sätt också, för jag tror att det kommer att bli första gången som någon läser ut min bok och kan säga vad de tycker. Det är ju så pirrigt att det knappt ens går att tänka tanken utan att känna hur en armé av bångstyriga fjärilar intar magtrakten.

Jag ska också träffa Ulrica Elmberg så jag kan leverera både smycken och böcker till hennes event "Jul på Röliden" i Sävedalen. Torsdag till söndag håller hon öppet och på söndag ska jag signera böcker där.

Den här läckra ängeln köpte jag av fantastiskt kreativa Cornelia förra veckan och jag tycker att minen signalerar ungefär vad jag känner just nu ...

6 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Bättre att skicka med b-post. Mer ekonomiskt. Jag behövde ju ändå hämta ut de tex, och det kunde jag först göra en viss dag.

Mitt mål är att läsa ut den denna vecka, men det är så mycket text att jag misstänker att det kommer dröja lite längre.

Hur mycket jobbar du nu utöver bokandet? Alltså med ditt "vanliga" jobb?

Marina sa...

När du får mitt pling, behöver du inte skicka med A-post, jag är inte hemma förrän den 13/12, så det är ingen panik!

Joanna Björkqvist sa...

Duktiga Tjejen: Ska det strula så här så får det bli b-post... Suck...

Jag hade en deadline på en krönika idag klockan 8, men det är typ det jag hinner just nu. Frilansandet ligger lite nere och så ägnar jag mig åt boken fram till jul, så jag får sålt lite julklappsböcker. Så himla mycket med detta ju!

Marina: Låter bra! :)

Västgötskan sa...

Posten gissar jag?
Helt hopplösa nu för tiden tycker jag... :-P

Men kul att det går bra för dig! :-)

Åsa sa...

Åh va kul! Både med fest och att boken piper iväg till de olika och att så många fått upp ögonen för den :)

Å tack för din fina kommentar inne hos mej :) du är så varm å go!

Kramar Åsa

Joanna Björkqvist sa...

Västgötskan: Ja, Posten har sina sidor.... Morr när det tar så lång tid.

Men kul i övrigt - hurra åt det mesta! :)

Åsa: Nog är det spännande att boken får sina läsare - jättekul! Och tack själv - härligt med lite värme och omtanke i bloggvärlden! Kram!