Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

måndag 23 maj 2011

Rabatten och klasslistefunderingar


Växterna i rabatten frodas verkligen och det är fascinerande att se hur mycket som förändras från vecka till vecka. Snart är tulpansäsongen över för denna gång, men de senare tulpanerna står just nu i full blom och är ändlöst vackra.

Jag har planterat flera nya växter i år och det blir spännande att se om de kommer att trivas eller om de bara blir ettåriga ögonfägringar. För var dag som går blir det lite tätare mellan växterna och det börjar se riktigt lummigt och fint ut nu.

Den sista bilden är faktiskt tagen i min systers trädgård, för hon har en otroligt vacker pärlbuske och det är så fint med de små söta pärlorna mellan alla utslagna blommor.

Idag har sonen fått sin nya klasslista hemskickad och han var väldigt ledsen, för han får inte med sig en enda kille från den klass han går i nu.

Han var så otroligt besviken, och faktiskt jag med, att jag ringde upp rektorn, som dessvärre hade telefonsvararen på och var onåbar. När han ringde upp 19.24 blev jag mycket glatt överraskad och jag fick tillfälle att ventilera våra tankar.

Redan innan rektorn ringde hade den största besvikelsen lagt sig och nu ser han fram emot att istället få lära känna tio nya grabbar. Jag gillar att rektorn ringde samma kväll, för det är att visa att han tar oss på allvar och det uppskattar jag, som engagerad förälder.

Det blir helt säkert en spännande höst för oss alla!

Inga kommentarer: