Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

måndag 14 februari 2011

Underbar kjol och flott middag


Desigual har alltid helt underbara kläder och när vi var i stan i söndags kunde vi (okej då, jag!) inte låta bli att slinka in i butiken i Nordstan igen och där hängde en helt underbar kjol. Jag blev störtförtjust i den direkt, men tordes inte köpa den, för den kostar ju trots allt en del...

På vägen hem ångrade jag mig, för som min käre maken brukar säga så ångrar man bara det man inte köper och det kände jag nu.

Idag, på Alla Hjärtans Dag, fick jag den i present av min extremt snälle man och jag blev så glad! Den är verkligen otroligt vacker!  Både framsidan och baksidan är otroligt fina och ändå så olika!

Dessutom köpte fine maken en ny ugn till oss och det har vi behövt i flera år så det var riktigt trevligt. Vi hittade en Miele i söndags, men eftersom vi skulle på bio var det knappast läge att kånka ut en jätteugn, så han gick tillbaka idag. På onsdag levereras den hem till oss och det ska bli helt fantastiskt att få en fungerande varmluftsugn igen.

När varmluftsaggregatet gick sönder för sådär fyra-fem år sedan var jag jättesur, för då var spisen bara fem-sex år gammal och fortfarande har jag inte direkt lust att byta ut en elvaårig ugn, men det är jobbigt när den inte fungerar, så jag är väldigt glad och tacksam över vår nya som snart ska komma.

Jag funderade länge och väl vad jag skulle bjuda käre maken på idag, men plötsligt bestämde jag mig för Pasta d'Amore, för ett bättre namn kan knappast finnas denna allahjärtansdag och det är dessutom väldigt gott. Receptet finns redan under fliken Matigare recept.

 Till det drack vi en flaska bubbel och det förgyller vilken måltid som helst. Till efterrätt blev det färska jordgubbar och förföriskt goda praliner från Belgiska pralinboden. Alla smakar verkligen olika och de bara smälter i munnen...

Ungefär så här dags för tjugo år sedan träffades jag och maken för första gången, även om vi då inte blev ett par samma dag, och det känns konstigt att tänka sig att det är så länge sedan. Det känns som igår. Eller för sådär sju-åtta år sedan kanske.

Tiden går ju som bekant fort när man har roligt.

Inga kommentarer: