Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 8 februari 2011

Ny choklad förgyller en grå tisdag!Det är alltid lika trevligt när det kommer en ny sorts choklad och jag köper den så fort jag ser den. Idag hittade jag två nykomlingar som ser riktigt fina och goda ut.

Den första var den snyggt designade Mango-varianten på Marabous klassiska mjölkchoklad och den ser verkligen fräsch ut med sina tjusiga frukter på omslaget. Det måste vara en rent nyttig produkt innanför ett sådant emballage!

Den andra nyheten kommer också från Marabou och jag gillar verkligen de andra i serien, så den här är säkert också ljuvlig, för Macadamianötter är bland det godaste jag vet och tillsammans med honung och choklad kan det knappast bli fel.

Allt detta skriver jag helt utan mutor, men jag måste säga att om någon behöver en ambassadör för choklad, så är jag en utmärkt person.

Samma sak kan nog sägas om ostar och bröd, för det är också otroligt gott, men när det gäller ostar är jag lite kinkig för jag gillar inte mögliga sorter, hur goda de än anses vara. På brödfronten går alla former av klibbiga limpor bort, men i övrigt är färskt bröd en ren njutning...

Tänk att det finns så mycket som är gott och ändå kommer det nya goda saker hela tiden.

Otroligt.

4 kommentarer:

Anna Thuvesen sa...

Hoppas du tycker att de smakar gott! Jag vågar inte testa nötvarianten, för jag vill inte riskera en liten allergichock som jag fått ibland när jag ätit "hela" nötter.
Ha det bra! kramar Anna Thuvesen

Joanna Björkqvist sa...

Vad synd att du inte tål nötter, Anna, det som är så gott! TUR att det finns mycket annat gott också! Jag ska smaka båda till helgen... Den som väntar på något gott... väntar egentligen alltid för länge, men jag måste ha lite disciplin i veckorna, så det inte bara blir ostmackor och choklad... ;)
Ha det toppenfint! Kram!

Catrin sa...

Ska helt klart ut och shoppa choklad idag. Jag älskar ju mango ...och choklad MUMS!! Tack för tipset ;)
Kram Catrin

Joanna Björkqvist sa...

Sånt här tipsar jag ju så gärna om, Catrin. Vi är ju något av experter både du och jag! Hoppas du får en fin chokladfredag (barnen och jag brukar kalla det så om man får äta choklad på fredagar, för i början fick de bara snacks och aldrig choklad eller godis på fredagar, men eftersom jag föredrar choklad framför chips, så hade vi då och då chokladfredagar och nu är det standard!) Kram!