Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

måndag 28 februari 2011

Filminspelning med kändisar

Peter Magnusson, som fick en enorm publiksuccé med sin förra film Sommaren med Göran, spelar in en ny långfilm, och idag var jag med i den.

Filmen handlar om karriärcoachen Sven, som bestämmer sig för att byta inriktning på sitt liv sedan en skolkompis dött. Han bestämmer sig för att satsa på ett författarliv i Thailand istället för sitt vanliga inrutade liv.

Många kända skådespelare är med i den nya filmen, som heter Nu eller aldrig, och flera var på plats under dagens inspelning. Peter Magnusson spelar själv huvudrollen så han var förstås där och det var även Alexandra Rapaport, Claes Månsson och Grynet Molvig.

Förmiddagen blev en långdragen historia, men jag var faktiskt väldigt glad över att jag inte var utplockad bland de första statisterna för dagen, för de fick vara utomhus ett bra tag, medan vi andra satt inomhus och väntade.

Lunch blev det först strax efter klockan 15 och det var riktigt god mat och bröd så färskt att det fortfarande var varmt. Efter lunchen spelade vi in ett par timmar till och sedan var det dags att åka hem och memorera exakt hur vi såg ut idag.

Imorgon bitti ska vi nämligen vara på plats igen, för att fortsätta inspelningen och då måste vi ha exakt samma kläder och likadan frisyr, som idag för  i filmen kommer det att vara bara någon timme senare.

Jag tog fler bilder än så här idag, men vet inte vad jag törs lägga ut, eftersom så mycket är hemligt, så det får bli den här lilla bilden i dag. Att det finns rejäla lampor med på filminspelningar måste vara ohemligt!

På länken nedan kan ni läsa lite mer om filmen:
http://www.expressen.se/noje/film/1.2338867/peter-magnusson-gor-ny-komedi

2 kommentarer:

Anette sa...

Men så spännande! Den får vi se! Jag tycker för resten att bilden är jättefin!

Joanna Björkqvist sa...

Det ska bli väldigt spännande för mig med att se den! Det är ju kul med dessa enorma lampor som får det att se ut som dagsljus trots att det är kolsvart ute - tack för snälla ord!