Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lördag 19 februari 2011

Lördagsgodis och solsken


Ännu en solig och vacker vinterdag vaknar vi upp till och det är lika underbart varje gång det händer! Tack vare några riktigt kalla dagar har det frusit på igen vid stränderna och nu ser det ut som om vi backat tiden någon månad igen...

Idag ska vi se biofilmen Trassel i 3D och sedan blir det middag på stan. Vi har ännu inte bestämt var, så vi får fundera på saken.

Lördagsgodiset är redan inhandlat i alla fall och som vanligt köper jag alltid alla nyheter jag kan hitta i butikerna. Plopparna smakar som vanligt, men jag tycker att det är en alldeles strålande idé att skriva kram, puss, kärlek och lycka istället för bara plopp. När sonen fick en som det stod puss på från mig sa han att det var den bästa pussen han någonsin fått.

Blåbärskexchokladen är årets variant på den klassiska kexchokladen och vad jag vet den tredje i ordningen när det gäller smaksättningar. Först kom apelsin och förra året var det dags för hallon. Det ska bli spännande att se vad vi tycker om årets smak.

Ikväll är det tredje delfinalen i Melodifestivalen och enligt kritikernas förhandsrapporter är det årets bästa delfinal, så det ska bli intressant. Det blir faktiskt första gången som jag ser en delfinal i år. Låtarna har jag aldrig varit jätteintresserad av, men jag tycker det är kul med lite flärd och direktsändningar är alltid extra roligt, så vi brukar se dem. I år tycker jag dock att det redan innan har känts lite lamt och småtrist och recensionerna har knappast varit översvallande...

4 kommentarer:

Unknown sa...

Du skriver så fint! Nu försöker jag lämna en kommentar så får vi se hur det går. Du kan väl skriva om du ser detta!
Puss, Mamma.

Joanna Björkqvist sa...

Heja, lilla morsan, vad du kan! Det går alldeles utmärkt att se denna kommentar!
Puss å puss!

Unknown sa...

Nu ska du inte tro att jag har klarat det själv!Tur att pappa kan!

Joanna Björkqvist sa...

Haha, tillsammans klarar ni allt, mina fina föräldrar!