Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 30 oktober 2012

En sväng i Ullared


När barnen har höstlov brukar vi flirta med oss mormor och passa på att åka en tur till Ullared och shoppa lite på Sko-Boo och Gekås. Idag var det dags igen.

Vi begav oss när klockan var 7.30 och eftersom resan tar en rimlig timme så var vi där i väldigt lagom tid för att få en bra parkeringsplats och slippa köer in. Och självklart blev det lite poserande i Vinkrutan.

Planen var att köpa julklappar till julklappsleken (två klappar á 20 kronor styck för alla som vill delta och här får man verkligen valuta för sina selmor), köpa chokladkalendrar till barnen och slutligen köpa bra vinterskor, även det till barnen. Vi lyckades faktiskt med allting.

Och lite till. (Hehe...)

6 kommentarer:

Fröken Kråknäs på vift sa...

De karaktäristiska gula kassarna framkallar leenden :) Så bra att ni lyckades med uppdraget.

Vila nu fötterna och ha en skön vecka!
Kram Katarina

Anneli Stålberg sa...

Underbart! Jag vill också åka dit, men vågar inte mig på att göra det på höstlovet. Var det inte galet mycket folk? Härligt med många fynd!
Kram!

Villa Frejas bokblogg sa...

På Gekås är det lätt att lyckas ;)
Kram.

oumberligating sa...

Hej Joanna! Oumberlige Peter, tack för senast även om det blev kort. Roligt att jag och Pockethexan blev igenkända av dig på mässan. Hade varit trevligt att prata mer med dig men Lilla Frun orkade inte med så mycket som vi tänkt så vi fick lämna Götet lite tidigare.

Ullared...där har jag aldrig varit, men äldsta sonen och svärdottern lånade vår Husbil i sommras och åkte dit, så varje gång jag och Hexan är ute med den och åker så blir vi påminda om deras besök där.....hela bilen är fylld med helt Oumberliga prylar som de köpte där. Roligast är nog Ullareds spelet.

Ha det Bäst!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Camilla sa...

Jag vill också till Gekås!!
men hur tusan ska jag få Gubben att följa mig dit? ;)
Kram!

Shamrock sa...

ni ser ut som vana shoppare med vagnarna i högsta hugg