Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 4 oktober 2012

Dags att börja läsa igenEfter några galet hektiska veckor börjar livet återgå till lite mer vanlig rutiner, även om kollegan Kristina Svensson och jag har ett intensiv säljarbete med Förverkliga din bokdröm framför oss. Idag är det precis en vecka sedan boken släpptes och jag har postat några böcker som ska få fara ut över landet. Underbart och pirrigt är det.

Jag tycker fortfarande att det är en fantastisk och inspirerande bok och ser fram emot att få höra vad läsarna tycker. Alla som medverkar, och det är 25 grymma kollegor, får boken alldeles gratis som tack och jag är otroligt nyfiken på vad de kommer att tycka om den. Hoppas de är lika stolta över att vara med i den som jag är över att de är med i den.

Igår hade vi bokcirkelträff här hemma hos mig (och det blev en supermysig kväll, så läs gärna blogginlägget!) och då pratade jag om boken igen och den blev en av två som jag valde som värdinna, för det var minsann min tur att välja denna gång. Så bra det passade när jag just haft bokrelease!

Den andra boken jag valde som alternativ, för dem som faktiskt inte är så värst intresserade av bokutgivning, är Kaj Karlssons bok Operation Nordvind. Den är jag grymt nyfiken på, för författaren har lyckats sälja 8 000 exemplar av sin debutbok under sitt första år. Det är en imponerande siffra.

Det ska bli så härligt att få börja nöjesläsa på allvar istället för att korrekturläsa och läsa texter jag själv eller kollegan skrivit för sjuttiotrettonde gången. Jag tror att Operation Nordvind är perfekt för ändamålet.

Och jag ska läsa den utan att ha en penna i handen för att kunna anteckna. Skönt.

4 kommentarer:

Anna Granström sa...

Så kände jag med efter att boken var i tryck - äntligen läsa andras igen! Är inne i postdepressionen ni skriver om. Vill bränna min bok och aldrig mer ge ut nån ;) Speciellt när jag får höra negativa saker (som i din bokcirkel - även om ni oxå skrivit positivt).

Hoppas du sätter betyg på den på boktipset.se; samlar statistik! :)

Anna Granström sa...

Såg nu att jag fått betyg på boktipset, tack!! :)

LillaTuss sa...

Tack för ännu ett boktips. Jag fyller på min lista inför kommande födelsedagar och jul.... och för min egen skull såklart.

Har följt er process och sen medverkan på Bokmässan mm. Stort grattis!!!

Camilla sa...

Skönt att bara få läsa och njuta.
För är det en bra bok...då njuter man :)
Kram!