Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 24 april 2012

Förverkliga din bokdröm

Det här är några böcker som getts ut av författarna själva. En fin
samling kreativa, ambitiösa och fantastiska egenutgivare.

Idag är det dags att avslöja en liten hemlighet jag burit på ett tag. Pirr pirr! Jag har arbetat med ett projekt som varit hemligt fram tills nu, men idag har vi bestämt oss förr att berätta för fler än de inblandade.

Sedan en tid tillbaka skriver jag och egenutgivarkollegan Kristina Svensson på en bok tillsammans och det är riktigt kul att ha en samarbetspartner, för det saknade jag när jag skrev min förra bok. Vår bok har arbetsnamnet Förverkliga din bokdröm och redan där hör alla kloka med stor slutledningsförmåga vad boken handlar om.

Planen är att vi ska dela med oss av våra bästa tips som egenutgivare till alla andra som också drömmer om att skriva en bok. Vår bok ska vara en inspirationskälla och en handbok i ett och vi hoppas att den ska locka massor av människor till att våga ge ut sin bok själva. Om allt går vägen blir boken klar lagom till hösten.

Idag har jag suttit och skrivit texter utifrån intervjuer som jag gjort med andra egenutgivare och det är ett härligt journalistiskt jobb som jag verkligen tycker är kul. Det finns så många spännande erfarenheter som kollegor gjort längs sina krokiga vägar från det att tanken på att skriva en bok föddes tills dess att man håller sin utgivna bok i handen många månader, eller ibland till och med år, senare.

För att boken ska bli så bred och omfattande som möjligt har vi valt att ta med dessa erfarna kollegor och förhoppningen är att alla som drömmer om att skriva och ge ut en bok ska känna en enda sak efter att ha läst vår bok och det är:

Tjohoo, vad kul! Klart jag ska ge ut min bok själv!


13 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

Åh vilken fantastisk idé! Den boken kommer jag att köpa... :)

LillaTuss sa...

Så roligt att höra :)

Under min sömnlösa natt läste jag ut pågående bok så ikväll ska jag börja med din :)

Jeanette sa...

Vilken rolig hemlighet, Grattis!

Linas drake sa...

Vad kul!

Den boken köper jag gärna.

Anonym sa...

Det låter som en bra ide! Ni vet ju själva bvilka tips och råd som behövs för att komma igång.

Du är så duktig och med din kollega kommer ni att göra underverk! <3

Marina sa...

Det låter väl som en ypperlig idé!

Maria Engelwinge sa...

Å vad roligt! Vad kreativ och företagsam du är, jag är imponerad. Du inspirerar mig att ta tag i en liten idé jag har. Om det går i lås är du den första att få veta:).
Sitter här och tänker på dig och undrar vad du gör. Jag antar att du är uppe med tuppen precis som jag. Om du vill, orkar och har tid får du gärna slå en pling.
Pussåkram finaste du!

Villa Frejas bokblogg sa...

Så spännande. Den vill jag absolut läsa sen. Kan tro att där ryms massvis med bra tips. Men kostar det inte fasligt mycket att ge ut sin bok själv?

Skulle ha lånat din bok i förra veckan men då var den utlånad. Synd för mig, men ändå glädjande :)

Kram.

Bubbel sa...

Toppenidé - varför har ingen tänkt på det tidigare?

Camilla sa...

Vilken toppenidé!
Och vad roligt att få ta del av er hemlis. Jaja...nu är det ju ingen hemlis längre, men kul att du berättade det för oss.
Kram!

Sjubarnsmamma sa...

Vilken bra idé! Den boken kommer stå i min bokhylla en dag.
Kram

Anonym sa...

Vad roligt! Och vad inspirerande för alla med bokdrömmar! :)

Anonym sa...

Ska bli väääldigt kul att se resultatet!! kram