Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

måndag 22 november 2010

Smycken på väg


Idag ska jag åka och träffa Ulrica Elmberg, som är keramiker och en fantastisk kreativ kraft på många sätt.

I våras hade hon Tillfälliga boden hemma i sin trädgård och där sålde hon saker som hon, jag och andra konsthantverkare hade gjort och nu är det dags för Jul i källaren.

Jag har köpt en Ängel i trädgården av henne och den vakar över vår trädgård och skyddar mot både mördarsniglar och troll. Den är otroligt vacker tycker jag.

När jag inlevelsefullt berättade för en nära väninna om min fina ängel och berättade hur Ulrica gör dem, funderade väninnan en sekund och sedan sa hon att det lät precis som hennes ängel. Hon gick ut till köket och hämtade den ängel som hon köpt på Lisebergs julmarknad något år tidigare och visst var det Ulrica som hade gjort den också! Så lustigt!

Hon gör fantastiska saker och nedan kan ni se en länk till hennes hemsida. Där finns de exakta öppettiderna för Jul i källaren som startat på torsdag. Åk gärna till Röliden 92 i Partille, för det är verkligen gott om fina saker kan passar som julklappar till de allra flesta.

Jag säljer silverarmband, silverörhängen, flera olika sorters färgglada pärlarmband, vinglasmarkörer och bokmärken i Jul i källaren.

Kom i julstämning med Jul i källaren!

www.ulricaelmberg.se

2 kommentarer:

cattis sa...

Fina flickor göra fina bloggar...:-0
Kul att du nu också får ut dina smycken i "världen"
Lycka till!

Joanna Björkqvist sa...

Haha, TACK, Cattis!