Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 21 november 2010

Familjen samlas igen

I eftermiddag kommer vindsurfande maken hem igen efter en dryg vecka i Frankrike. Tyvärr har det inte varit lika lyckat som han hade hoppats. Det har blåst för mycket, för lite och framför allt åt fel håll. Det känns tråkigt att han inte är nöjd, men han har åtminstone försökt och det är alltid något.

Barnen, som tillbringat natten hos mormor och morfar, kommer också hem i eftermiddag och äntligen kommer familjen att vara samlad igen. Det känns trevligt!

Snön som föll igår är borta idag och det är skönt, för då är vägarna inte hala när vi ska ut och åka allihop.

Det var en härlig tjejfest vi hade igår. Vi åt hela kvällen, men gjorde också av med massor av kalorier genom att dansa och det är alltid lika kul. Spotifylistan fick nya inslag, för det var hela tiden någon som ville välja en låt och det är ju grymt enkelt nu för tiden. Jag minns med fasa alla förfester hemma i Trollhättan där CD-skivorna låg spridda över halva vardagsrumsgolvet, för att så gott som varenda en skulle spelas och i ivern att byta låt, så landade plattorna både här och där...

Jag är så glad och tacksam över mina fina vänner! Det är alltid lika underbart att få träffas!

Så här fint såg det ut när flickorna droppade in i går. En skål var full av Bumlingar, för det är inte bara gott, utan också ett snyggt godis.

2 kommentarer:

Marika sa...

Där är fatet jag nästan skruvade sönder, det var en hårsmån från att det gick i golvet. Mmmm så gott allting var, kunde börja om nu. :)
Kram från Marika

Joanna Björkqvist sa...

Tur att det gick väl, Marika!

Och jag håller med... Önskar vi kunde köra ett varv till ikväll...

KRAM!!!