Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 1 juni 2012

Justin Biebers skåp?Söta dottern är som de allra säkert har förstått vid det här laget ett stort fan av Justin Bieber och han liksom genomsyrar hennes liv på ett väldigt speciellt sätt. Nu har hon haft träslöjd hela terminen och hållit på med ett skåp med skjutdörrar. Hon tyckte att det var tråkigt att öppna det på vanligt vis med gångjärn, så eftersom hon är en påhittig liten tjej så gjorde hon skjutdörrar istället.

Självklart målade hon dörrarna i sin favoritfärg orange och satte fina pärlor på handtagen. Jag kunde inte låta bli att le när hon hade bränt in citatet som Justin Bieber så ofta använder och som också en av hans mest populära låtar heter; Never say never. Den avslutar filmen Karate Kid där Jaden Smith, en annan favorit, spelar huvudrollen.

Söte sonen är också konstnärlig och pysslig och han kom hem med den här underbara skålen som han gjort i konsten som han går på. Den är inspirerad av Angry Birds och otroligt läcker, tycker jag.

Underbart att se hur pyssliga och duktiga barnen är, för det behövs både kreativitet, målmedvetenhet och hårt arbete här i världen.7 kommentarer:

Vero sa...

Har en dotter här hemma som är såld på JB också. Ojojoj.

Maria sa...

Så kreativt och snyggt...kul :)
En liten konstnär?
Go helg på dig, kram Maria

Villa Frejas bokblogg sa...

Men vilka fantastiska barn du har, vilka skapelser. Så fina.
Kram.

Jeanette sa...

Vad duktiga de är! Gillar de orange båda två?
Här är det inte JB utan OneD som gäller..
Kram

Västgötskan sa...

Ja, den där var riktigt cool! (Jag ska väl vara helt ärlig och säga att jag normalt sett tycker mycket av barnens pyssel ser ut som ...eh... (får man säga det som mamma?) skräp). ;-))
Fast man gillar ju det ändå, såklart!

Kram

Marina sa...

Härliga saker som tillverkats där!

Susanne sa...

Duktiga barn.
Kramen