Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 8 juni 2012

Söte sonen vann


Dagen innan Eurovision Song Contest gick av stapeln var vi på Ica och handlade mat. De hade superfredag, som de har den sista fredagen i månaden under större delen av året, och det var smakprover och glitter överallt.

Det fanns också en poängpromenad man kunde gå, så medan jag plockade ner vaniljyoghurt, rökt lax och krossade tomater i kassarna gick båda barnen runt och svarade på ESC-realterade tipsfrågor. Som utslagsfråga skulle de gissa topp 3 i tävlingen dagen därpå.

Igår ringde en man från butiken och berättade att söte sonen svarat rätt på alla frågor och dessutom lyckats pricka in både ettan och tvåan på vinnarlistan. Vi vara alla helt övertygade om att Loreen skulle vinna och att de charmiga ryska gummorna skulle komma tvåa. Trean var lite mer oklar och sonen satsade på Cypern, fast det blev inte så.

Hans två första svar räckte dock för att han skulle vinna, så idag, när det var dags att storhandla igen, passade jag på att lösa ut vinsten. Tjejen i kassan log när hon räckte över vinsten och påpekade att den kanske inte direkt var anpassad efter vinnarens ålder.

Nä, det var den inte.

Men tioåringens mamma blev glad över de tre fina kokböckerna i alla fall.

4 kommentarer:

Maria sa...

Du får väl ge något i utbyte!

Hoppas du får en fin fredag med din familj :-)
Kram

Sjubarnsmamma sa...

Grattis till sonen!...och till sonens mamma ;-)
Kram o ha en fin helg.

LillaTuss sa...

Bara känslan av att få vinna är en stor känsla.

Kram ♥

Villa Frejas bokblogg sa...

Vad kul, stort grattis :)
Kram.