Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 12 juni 2012

Den knappa tiden

Jag hinner knappt spela WF mot min lilla mamma heller,
men å andra sidan är det ju så gott som omöjligt att
lägga något ord med dessa tokiga vokaler ändå ...


Vår bok Förverkliga din bokdröm går verkligen framåt. Jag och min kollega Kristina är inne i slutfasen innan vi ska skicka den till testläsare och vi har just nu ett rasande tempo. Jag går igenom alla texter från början till slut, finputsar lite, kortar lite, fixar lite och så mejlar jag texten ännu en gång till Kristina. 

Igår hann jag med en tredjedel av boken och skickade säkert ett femtiotal mejl till min bombarderade kollega, som har den goda smaken att uppskatta attacken. Idag fortsätter vi i samma härliga stil.

Vid åttatiden igår kväll slog det mig att jag inte bloggat på hela dagen. Skandal! Visserligen upptar den där boken så mycket av min tid att jag knappt hinner hälsa på hos mina fina bloggvänner just nu, men att slänga ur sig ett litet inlägg tar ju bara ett par minuter, så det brukar jag hinna med.

Just som jag tänkt tanken ringde min syster och tyckte att vi borde planera lördagens släktträff, som vi för länge sedan bestämt att ha och som vi ser fram mycket mot. Alltså skuttade jag ner till henne och där var Zlatan och gänget. Nåja, kanske inte IRL, men via tv:n i alla fall.

Vi småpratade lite först, men sedan delade vi upp arbetsuppgifterna mellan oss och bestämde vem som skulle handla vad och så fort vi gjort det gick jag hem. Jag slängde ett öga på mobilen och konstaterade att den var 00.47. 

Va? En bra bit över midnatt? Hur gick det till? Jag hade ju just kommit?

Jag som tänkte gå hem i godan ro och blogga lite. Det var ju ingen idé när jag missat hela dagen och inte hann innan dygnet slog om. Inte hann jag uppdatera bokcirkelns hemsida heller, som jag också har dåligt samvete för att jag inte hinner med.

Istället gick jag och la mig. Och jag tror faktiskt att jag somnade inom en minut.

Med tankarna virvlande kring boken, bloggen och den knappa tiden.

10 kommentarer:

...om bland annat... sa...

Ibland får man bara inte tiden att räcka till. Så är det bara ibland och kanske lika bra att acceptera så att man inte får så dåligt samvete.

Spännande med nya boken...

LillaTuss sa...

Men du hinner säkert pratat med mamma i telefon ibland. Viktigare är WF ♥

Villa Frejas bokblogg sa...

Känner igen det där.
Låter fasligt roligt med boken så du gör helt rätt i att uppslukas av den.
Kram.

♥ Carina ♥ sa...

Vissa dagar har färre timmar än andra tror jag ;)
Men ingen panik! Vi är kvar :)
Kram

Marina sa...

vissa dygn har faktiskt färre timmar än 24 - det ärjag trätt säker på!

Maria sa...

Känns som om det var det bästa beslutet - att krypa till kojs. Vi finns här även idag!
Kram

Shamrock sa...

Ibland undrar man var tiden tar vägen. Den är verkligen relativ om man säger så...

Kristina Svensson sa...

Jag uppskattade absolut attacken - även om jag blev aningen matt över anstormningen. Men det är bara upploppet kvar i den här fasen, så det är bara fortsätta att bomba på :-)

Västgötskan sa...

Vad spännande. Och ja, tiden går ju fort när man har roligt! ;-)

Kram

Duktiga Tjejen sa...

Det ska bli så spännande med boken! Är lite avis på dig som verkar kunna lägga så mkt tid på den, när jag kommer hem från jobbet nu är jag helt utmattad och hinner bara äta innan jag somnar... Hur ska jag hinna bli klar med min bok?! Ve och fasa. Måste.