Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 16 juli 2013

Glamour på Ullared


Söta dottern ville så himla gärna åka till Ullared idag. Jag är ingen shoppingfantast, även om man på Gekås hittar en hel del man inte hade någon aning om att man behövde, men eftersom vi var lediga så sa jag att det var okej att åka idag eftersom det fanns en speciell anledning. Bloggaren Misslisibell var nämligen på plats.

Och vinkrutan är ju alltid trevlig att fotografera.

Vi begav oss redan klockan 7 på morgonkvisten och vid 14-tiden skulle Misslisibell träffa sina fans vid sminket på Gekås, så vi ville gärna vara färdigshoppade tills dess eftersom bloggträffen var dagens begivenhet.


Vi var klara betydligt tidigare än så, så när klockan var 12.30 spankulerade vi omkring och kikade. Plötsligt fick dottern syn på självaste Lisa och lyckan var gjord.

Nu finns det två bilder på Misslisibells blogg med min dotter på och dottern fick en autograf. Jag minns själv hur stort det var att få en autograf från någon idol när jag var liten, så jag förstår precis.


Vi såg även Ullaredschefen Boris och här kan ni se Morgan, som alltid är härligt pratsam och frågar en massa, med mina barn - är inte det lite härligt ändå?

Gekås i Ullared är trots allt Sveriges mest besökta utflyktsmål.


2 kommentarer:

Villa Frejas bokblogg sa...

Vilken häftig upplevelse. Kram.

Susanne sa...

Kändistätt i Ullared ;)