Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lördag 13 juli 2013

Båttur till Fölungen


Nu är vi på besök hos mina svärföräldrar i norra Bohuslän och vi njuter av ett strålande sommarväder. Vi inledde fredagen med att äta grön ärtsoppa och svärmors nybakade bröd till lunch och sedan var det dags för det årliga krabbfisket. Som vanligt håvade barnen upp krabba efter krabba - säkert samma krabbor som de fångade förra sommaren...

På kvällen kom en mycket god vän och hämtade oss med sin grymma båt och så åkte vi hem till hans familj. Eftersom vi oftast bara ses just när vi är på besök här uppe en gång om året är det något vi ser fram emot enormt varje år. Vi grillade laxspett, pratade om allt som hänt sedan senast och njöt av att sommarkvällen var ljum. Och det var precis lika supertrevligt, jättegott och alldeles, alldeles underbart som vanligt!

Idag blev det en båttur till en liten ö som fått det bedårande namnet Fölungen och där åt vi lyxig medhavd lunch i solskenet. Så himla gott och mysigt.

Påhittiga dottern hade förberett en femkamp, så vi kämpade alla som galningar för att vinna äran och en godispåse. Det blev efter en rafflande kamp skicklige sonen och duktiga svärmor som tog hem segern och delade förstaplatsen. Mycket snyggt jobbat av båda! 

Nu på kvällen har vi gått en promenad i skymningen och slutligen kikar vi på bilder från alla möjliga resor och äventyr som vi alla varit på - precis lagom avslutning på en härlig sommardag.


2 kommentarer:

Zelda sa...

Vad mysigt det låter. Härliga bilder också :)

Camilla sa...

Åååå så underbart du verkar ha det.
Kram!