Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 14 juni 2013

Mysafton i skymningen


Eftersom en hel del av mina växter inte pallade den hårda och framför allt långa vintern som var i år har jag tvingats byta ut en och annans planta. Ett ny som jag köpte för några veckor sedan och som verkar trivas utmärkt är Smörbollen. Den är så vacker och har funnit sig väl tillrätta i rabatten. Illande och glädjande gul och precis lagom reslig.

Något annat som funnit sig märkligt väl tillrätta är glaset med vitt vin.

Det har minsann överlevt vintern och det är jag så glad och tacksam över så. Särskilt som jag fick dela det med spontana vänner.

6 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

Åh smörbollar... Det väcker barndomsminnen i mig och jag måste nog ta och köpa mig en egen planta. För mig är den här blomman midsommar hos mormor. Då gick jag och mina kusiner ut på mormors äng och plockade famnarna fulla med smörbollar som vi hade till midsommarstången och till kransar i håret.

Tack för att du väckte det här ljuvliga minnet till liv.

Kram

Anonym sa...

Underbart/Kramar Annmi

Zelda sa...

Vin med spontana vänner brukar vara det bästa :)

Micke sa...

Härligt! :-)

Något försenat önskar jag en fortsatt trevlig helg! :-)

Marina sa...

Det där med växter har ju mer eller mindre försvunnit hos oss i och med flytten till lägenhet och jag kan inte påstå att jag saknar det där med trädgård (även om jag kan tycka det är mysigt hos andra). Däremot har jag ju sett till att det finns en balkong för ett glas sommarvin i glada vänners sällskap!

Villa Frejas bokblogg sa...

Å så härligt. Kram.