Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 18 juni 2013

Bröllopsdag, solsken och AW


Nu har jag varit på besök hos mina fina föräldrar som dagen till ära passade på att fira 49-årig bröllopsdag. Pappa gav mamma gula rosor, även om nyansen inte var exakt lika fyllig som den hon hade i brudbuketten på bröllopsdagen. Vackert var det i alla fall och 49 år är ingen kort tid - tänk vad mycket som hänt under dessa år. Underbart att de fortfarande har varandra och att vi också har dem!


Som vanligt blir man som gäst bortskämd med god mat och den här gången fick jag en räkomelett med rökt lax on the side ena dagen och en ljummen potatissallad och stekt lax den andra. Otroligt gott.


Innan jag åkte hemåt satt vi i solen en stund och med tanke på att det ösregnade så mycket när vi åkte upp att jag funderade på att parkera någonstans längs vägen och vänta tills ovädret dragit förbi kändes det minst sagt som helt olika världar. När jag åkte hem var det högsommar och så hett att vi alla, även jag, drog oss in i skuggan efter en stund.


Eftersom vädret tenderar att vara just så växlande fick jag ett par nya strumpor som mamma stickat - alltid lika trevligt och jag använder vartenda par jag har. De här tyckte jag var riktigt snygga och jag råkar veta att ytterligare ett par är på gång - tjohoo!


Nu sätter jag mig snart på bussen, för läsårets sista After Work med mina kollegor, som inte fått sommarlov ännu. Det har bara jag fått redan - lyxigt värre.

Hoppas vi kan ta ett glas vin utomhus.4 kommentarer:

Villa Frejas bokblogg sa...

Å så mysigt. Grattis till dina föräldrar. Kram.

Susanne P sa...

Grattis till dina föräldrar!
Visst är det underbart med så många år tillsammans.

Fina sockar. De behövs allt som oftast. Regniga sommardagar eller när höststormarna viner utanför fönstren.

Kram

Jeanette sa...

49 år, WOW! Grattis till dom, jag önskar att jag också får uppleva minst 49 år med min man <3
Kram

Marina sa...

Hoppas ni fick en härlig AW - här har vi haft en helt fantastisk sommarkväll!