Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 3 maj 2013

Mot ljuva Asia Spa igen

Det turkos nagellacket på tårna matchade inredningen perfekt förra året!

Åh, som vi längtar vartenda år, min barndomsväninna och jag. Idag är det dags att för sjätte året i rad åka på en fantastisk helg till Asia Spa i Varberg. Förra året toppade vi våra resor med ett lite större rum och vi var så supernöjda med det att vi bestämde oss för att boka ett likadant i år, även om det kostar ett par hundralappar mer.

Min fina väninna njuter av vattenfall.
Så sent på året som vi är där i år har vi aldrig varit förut, så den här gången hoppas jag att vi kan sitta ute och sola lite. De första åren åkte vi alltid i januari för det är ju en så trist månad att man verkligen kan behöva en energikick, men för några år sedan slog vi till med en apriltur och sedan dess bokar vi alltid så att vi kan sitta ute lite grann för det är faktiskt otroligt härligt.

Vi har hört att det finns nyheter på Asia Spa i år; ett ljust och ett mörkt rum lär finnas. Det ska bli mycket spännande att se vad vi tycker om det.

När man anländer får man alltid en badkappa och ett par flip flops och dessa får man sedan ta med sig hem. Mycket trevligt och praktiskt. När vi var i Egypten på påsklovet trippade jag omkring på stranden i mina praktiska flip flops från Asia Spa och tänkte att snart, snart är det dags igen.

Och det är det idag - hurra!

Flip flops från Asia Spa var perfekta att ha på stranden
vid Röda havet för någon månad sedan.2 kommentarer:

Maria sa...

Vilken underbar tradition du och din väninna har! Att vara på spa är så skööööönt!
Kram

Villa Frejas bokblogg sa...

Men vad härligt. Kram.