Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 27 september 2012

Men wow, vilken dag!

Vårt grymma monterprogram, kollegan Kristina och jag i
min nya ljuvliga tröja som jag fått av barnen i present!

Asså, finns det såna dagar? På riktigt? Såna fantastiska dagar? Vilken grym lyxdag det har varit på alla sätt.

Det började med ett inslag på TV4 där jag fick möjlighet att säga vilken fantastisk förening Egenutgivarna är och hur viktigt det är att vi jobbar tillsammans för att nå ett bra resultat och märkas mer på bokmarknaden.

Sedan blev jag uppvaktad av familjen med frukost på sängen och fullständigt översköljd av presenter, för jag fyller faktiskt år idag. Jag fick en ljuvlig tröja av barnen och jag blev fullständigt överväldigad över hur generösa de är och köper en så dyr present till mig. Vilka underbara barn jag har!

Efter snabb påklädning (med nya tröjan såklart!!!!) var det dags för en tur till Bokmässan. Och äntligen öppnade den. Vilken dag. Bokmässan öppnade och jag var där som utställare med mitt gröna läckra utställarkort, som gör att jag kan komma och gå som jag vill. Vilken lyx. Fast tro inte att det betyder att jag lämnar mässhallen på hela dagen - näääää, hur skulle jag kunna göra något så tokigt?

Det blev en helt underbar dag i monter A02:52 och många hade sett inslaget på TV4 på morgonen och var intresserade av att köpa boken Förverkliga din bokdröm, vilket såklart gladde mig och Kristina Svensson oerhört, eftersom vi officiellt släppte boken just idag.

Lagom till stängningsdags var det vinmingel både i montern och på resten av Bokmässan och vi fick ännu en möjlighet att prata med varandra, gäster och de som generöst medverkat i Förverkliga din bokdröm.

När jag kom hem hade barnen bakat en ljuvligt tårta översållad mar marsipan i alla möjliga vackra färger och efter denna fullständigt fantastiska dag börjar det bli dags att runda av.

Vilken fantastisk dag. Jag kan lätt vänja mig vid den här typen av dagar. Faktiskt inget svårt alls.

Kan man få en repris? Snart...?
8 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

GRATTIS på den stora dagen!!! Och grattis till den första dagen för er på bokmässan. Själv kommer jag på lördag och får äntligen träffa er.
Kram!

Ninas skrivarlya sa...

Grattis i efterskott! Du verkar ha haft en underbar födelsedag!!! Och vilken underbar tårta. Hoppas den var lika god som den var vacker. :)
Kram och lycka till resten av bokmässehelgen.

Andra intryck sa...

Grattis i efterskott! Ni har en jättefin monter, nästa år vill jag se den i verkligheten.

Helena Dahlstrand sa...

Grattis i efterskott!!! :) Och lycka till med resten av mässan. Önskar jag också vore där!

Susanne sa...

Grattiskramar i efterskott.

LillaTuss sa...

Så härligt att få en röst på den Joanna jag lärt känna genom det skrivna ordet. Härligt tjejen. Fortsatt lycka till på mässan och med allt annat ♥

Jelena sa...

Because you worth it! :-))

Shamrock sa...

Grattis till födelsedagen och ha det så kul på bokmässan