Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 14 september 2012

Fest för 19 flickor


Ikväll är det dags för nyblivna tonåringen i familjen att sin födelsedagsfest. Det låter ju enkelt och smidigt och som vanligt fick hon bjuda vilka hon ville. Jag har själv alltid haft svårt för att exkludera människor, så det har alltid varit ganska stora kalas.

Idag är inget undantag utan hon har bjudit alla flickor som går i hennes klass och även många av flickorna från hennes förra klass, för dem är hon också vän med fortfarande. Det betyder att det om några timmar droppar in hela 18 glada flickor och fyller huset med glada röster.

Innan dess ska jag ha stekt upp över tre kilo köttfärs, för det blir tacobuffé som festmat. Jag lär ha att pyssla med i ett par timmar.

Dottern vill även bjuda på godis och ha lite godistema med olika sorter. Eftersom det kommer så många och de stannar i flera timmar var det svårt att veta hur mycket godis vi skulle köpa. Det blev i alla fall över fem kilo och då sa jag att det verkligen fick räcka.

Så nu laddar vi för fest och önskar alla fina bloggvänner en skön fredagskväll!

5 kommentarer:

Villa Frejas bokblogg sa...

Å, då får jag be att gratulera i efterskott och hoppas på att ni alla får en riktigt trevlig fredagskväll.
Kram.

Maria sa...

Vad synd att ni bor så långt från mig annars kunde jag kommit och hjälpt dig! Jag älskar tjejfester och med så mycket godis är det ju troligt (?) att det blir lite över till personalen!!
Hoppas dottern får en härlig kväll med sitt gäng. Hälsa och gratta henne från mig: Och du - du har väl en flaska vin hemma som du kan varva ner med kl 22.45?! Det tror jag att du behöver!

Kram

Susanne sa...

Önskar dig en underbar fredag.
Kramen

Spader Madame sa...

Vilket bra tema! Har också svårt att exkludera. Alla eller ingen. Stora kalas blir det.

Anneli Stålberg sa...

Hoppas att det blev en riktigt trevlig kväll.
Kram!