Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 28 september 2012

Bokmässans andra dag


Bokmässans andra dag blev en härligt intensiv upplevelse. Många nya intressanta bekantskaper dök upp i Egenutgivarnas turkosa monter A02:52 och det blev även en hel del kära återseenden av vänner och före detta arbetskompisar.

Mässan hann knappt öppna för dagen innan P4 kom och ville göra en intervju och innan jag hann blinka hade jag intervjuats i direktsändning. Ett mycket spännande äventyr, så klart.

Nu närmar sig klockan midnatt och det börjar bli dags att gå till sängs för imorgon blir det ännu en intensiv dag med hela 16 programpunkter i vår monter. Jag håller i flera av dem som intervjuare och det är alltid lika spännande att höra vilka svar man ska få på frågorna.

Så härligt att få gå och lägga sig och redan innan man somnat se fram emot morgondagen!

6 kommentarer:

Kristina Svensson sa...

Ja dj-klar, nu är det intensivt. Men jag älskar bilderna du valt till blogginlägget. De ger verkligen en bild av en monter där det är full fart precis hela tiden. Ungefär som i verkligheten.

Lite mer sömn hade inte varit fel... Men det finns ju som tur var kaffe (att du inte anammat denna livräddare ännu är för mig en gåta).

Vi ses snart igen!

Anna Granström sa...

Då glad för alla uppdateringar! Strålande jobb!

Bubbel sa...

Vad roligt att det gått så bra!:)

Lovable sa...

Så ledsen att jag missade dig igår Joanna! Hann ser er monter in person i alla fall och hittade Hanna! Härligt att det går bra! Ha en fortsatt kul och givande mässa! Kramar Helena

Västgötskan sa...

Låter som ni har kanondagar! :-))

Varför missar jag alltid bokmässan? Jag får alltid veta för sent att den är... :-(
Kan man få ett mail på det som påminnelse? Haha!

Kram M

Shamrock sa...

Det låter intensivt men kul