Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lördag 22 september 2012

Ingen vinnarskalle


Jag tycker att det är trevligt att umgås med mina vänner. Helst IRL, såklart, men går inte det så kan ett spel via mobilen vara ett hyfsat substitut. Då får vi i alla fall lite kontakt.

Problemet är bara att jag sällan är all in. Väldigt sällan är jag supersupertaggad och ger järnet. Därmed inte sagt att jag slarvar, för nädå, det är jag för ordentlig för att göra. Självklart gör jag ändå mitt bästa, hur motsägelsefullt det än kan låta. Det är bara det att den verkliga vinnarskallen inte riktigt finns där.

Istället pratar jag lite med barnen under spelets gång, jag spelar när jag lagt mig för att sova och är halvvägs in i drömmarnas land eller så skyndar jag mig medan jag gör något annat som är ännu mer bråttom.

Då är det lite kul - eller snarare skrämmande - att se hur statistiken fullständigt dalar... Jag rodnar när jag ser resultaten. Är jag verkligen sååå himla kass...?

Hehe, någon som vill ruzzla..? Jag törs nästan utlova en vinst.

5 kommentarer:

Shamrock sa...

Den där statistiken går upp och ner och vinnandet/förlorandet går i vågor tycker jag. Men det är kul att spela med/mot dig för vi brukar ha ganska jämna matcher

Maria sa...

Jag har helt slutat att Ruzzla. Nu Song Pop:ar jag istället. DET är min grej - jag vinner nästan hela tiden. På Ruzzle förlorade jag nästan hela tiden.....

Villa Frejas bokblogg sa...

Jag Wf:ar ibland men försöker hålla mig borta från "sånt där" eftersom jag egentligen redan har alldeles för många bollar i luften. Men som du skriver, kan man inte träffas IRL är mobilen ett bra substitut med sin chattfunktion... :)
Kram.

Susanne sa...

Jag måste sluta spela alla spel, det är nästan så att de tar över mitt liv ;)

Camilla sa...

Jag ruzzlar inte. Song pop. Och WF, det kör jag.Förlorar för det mesta i song pop. Men det gör inget. Det är kul ändå :)
Kram!