Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lördag 29 september 2012

Ännu en übergrym dag!


Jag förstår inte hur jag ska kunna somna i natt. Hela kroppen går fortfarande på högvarv efter en fantastisk dag på Bokmässan. Idag tog jag med mig barnen in till mässan och så anslöt mina föräldrar efter en liten stund.

Efter att ha hört mig intervjua kollegor (vilket digert monterprogram vi har!) och sett mig signera en och annan Förverkliga din bokdröm åt vi en mysig lunch tillsammans innan det var dags för dem att lämna mässan och bege sig mot min barndomsbygd.

Det är verkligen fantastiska dagar vi upplever på Bokmässan i Egenutgivarnas monter nu och vi säljer fler böcker än jag vågade tro. De presumtiva läsarna litar så mycket på mig när jag rekommenderar en bok att de faktiskt vågar köpa det jag föreslår - så glad jag blir. Jag säljer alltså inte bara min egen senaste bok utan även kollegornas och det gillar jag mycket. Vi är nämligen kollegor, inte konkurrenter.

Idag var Bokmässan öppen för allmänheten hela dagen och det var en fullständig dröm att se alla ljuvliga vänner på plats. Det var en härlig ström av vänner, bloggvänner jag aldrig sett IRL förut och så förstås familjen.

Imorgon är sista bokmässedagen och det känns redan konstigt. Hur kan något man sett fram emot så länge plötsligt ta slut?

3 kommentarer:

Kristina Svensson sa...

Du är en helt grym säljare Joanna och jag håller fullständigt med dig. Klart vi är kollegor. Böcker är ju konsumtionsprodukter som alla människor behöver många av. Helst skrivna av grymma människor - som våra kollegor.

Desirée sa...

Ni hade verkligen lyckats med montern!! Folk hela tiden och fullt drag :)

Min plats i solen sa...

Hej Joanna!

Jag besökte er finfina monter igår. Fullt med folk och du var mitt uppe i ett samtal med en författarkollega. Härligt att se dig "live" och jag slogs av hur du verkligen var på helt rätt plats, så bekväm med att prata inför publik och strålade. Så häftigt att se! :)

Jag stod och lyssnade en stund och tänkte att jag skulle återvända lite senare, presentera mig och köpa ett signerat ex av den nya boken.

Men trötta fötter och en ogenomtränglig folkmassa senare bidrog till att det inte blev något återbesök. Tyvärr. Men nästa år, då minsann. :) Och att du kommer vara där då tvivlar jag inte det minsta på, du är som gjord för att stråla där i folkvimlet. :)

Och boken, kan jag köpa den genom dig här? Eller via internetbokhandel? För den ser jag verkligen fram emot.

Sköt om dig och jag hoppas att du kommer att leva på denna bokmässeupplevelse länge, länge.

Kram Lotta