Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 18 september 2012

Allt på en dag; press och böcker!


Jag trodde att det här blogginlägget enbart skulle handla om att jag är med i två olika tidningar idag för det är ju ett nog så märkligt sammanträffade.

Först var det en blänkare i Kungsbacka-Posten där det står att jag, som är krönikör för tidningen, kommer att delta på Bokmässan nästa vecka och att jag och kollegan Kristina Svensson i samband med detta släpper vår bok Förverkliga din bokdröm. Alltid trevligt att vakna till sitt eget porträtt i tidningen.

Dessutom kommer det idag ut ett alldeles nytt magasin som heter Books and dreams och där finns min bokcirkel och jag med i ett reportage. Det är förstås också väldigt roligt att se hur fint det blev. Jag har dessutom tagit bilderna till reportaget, så jag var extra nyfiken den här gången.

Just som jag sitter vid datorn och skriver på ännu ett blogg inlägg till Egenutgivarnas sajt ringer min mobil. Jag ser att det är ett annat mobilnummer, men eftersom jag inte känner igen det funderade jag på att inte ens svara för jag är så trött på alla som ska prata pensioner, få mig att byta telebolag osv.

Som tur är svarade jag och det visade sig vara Schenker som ville köra ut en pall böcker till mig dag!

Tjohoo! Det fick de mer än gärna!

Leveransdatum var egentligen först imorgon, så jag trodde jag hörde fel när han sa att han kommer om tio minuter, men det var rätt och det gjorde han. Jag trodde att han kanske skulle säga att han just startat från tryckeriet ScandBook i Falun, men han var alldeles i närheten redan och jag jublade glatt.

Och så kom de! Alla våra femhundra bebisar! Graviditeten är över! Förlossningen har ägt rum! Deras femhundra tvillingar är på väg till Stjärndistributions lager, men de här femhundra, som högst tillfälligt befinner sig i vårt garage, kan vi gosa fritt med.

I alla fall ett tag. För förhoppningen är ju att sälja riktigt, riktigt många av dem på bokmässan som börjar nästa torsdag.

Vilken omtumlade dag och så nyförlöst jag känner mig.

Vår bebis är fantastiskt vacker.

Som tur är.

10 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

En riktig bra dag alltså :)
Nu vet jag ingenting om författande och så, men det måste vara en härlig känsla att se sin egen bok i tryck. Jag förstår om man känner sig stolt :)
Kram

Hanna Lans sa...

Åh, en till tidning att hålla utkik efter! Wow, boken ser så fin ut!

Mångmamma sa...

Så himla kul!
Grattis!

Ninas skrivarlya sa...

Boken är så himla fin. Och jag ser fram emot att få köpa den. :)

Kram

Villa Frejas bokblogg sa...

Å vad kul, det måste vara en alldeles speciell känsla att få sin bok levererad i så många upplagor :)
Kram.

Kristina Svensson sa...

Vissa dagar händer det!
Kul med tidningarna (plural) och att boken kommit!

Skrivarstudio ordOide' sa...

Den där boken vill jag verkligen köpa!

Min plats i solen sa...

Härligt! Vilken dag! :)

Och vilken trevlig överaskning det var att se ditt ansikte i Books & Dreams när jag läste den härom dagen. Men så insåg jag att det egentligen inte alls var någon överraskning. För det är precis där du hör hemma. Bland böcker och drömmar.

Ser fram att köpa er nya fina bok på bokmässan. :)

Kram Lotta

Anneli Stålberg sa...

Åh, vad spännande! Jag ser väldigt mycket fram emot att läsa den.
Kram!

Anna Granström sa...

Hurra! Hoppas bara att första tiden efter förlossningen inte blir likadan som min, med bok-infektion och propp i försäljningen :D Tur att humorn finns kvar i mig, hmpf.

Så roligt med tidningarna också!