Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 24 juli 2012

Kristinadagen har firats


Hur roligt det än är att vara i slutskedet av boken Förverkliga din bokdröm så är det fullständigt ljuvligt att få ett par timmar här och där då man (läs jag) får tänka på något helt annat. Idag fick jag det.

Söta dottern sov över i tält hos fina systern natten till idag och i morse ringde hon och ville att jag skulle komma ner och hjälpa henne att bära hem allt igen. Självklart skuttade jag ner, trots att käre maken erbjöd sig att göra det istället.

När jag närmar mig systerns hus dyker plötsligt två väldigt välkända figurer upp bakom ena bilen som står parkerad. Det visar sig att det är mamma och pappa som kommit för att överraska - hurra!

Både vår dotter och systerns dotter är döpt efter vår mamma (och i vårt fall även efter svärmor!), så det fanns tre klockrena anledningar att fira idag.

Behöver jag ens säga att min medförfattare också heter just Kristina?

Grattis, alla fina Kristinor på er dag!

5 kommentarer:

Kristina Svensson sa...

Alla heter helt enkelt Kristina. Det gör det mycket lätt för dig, för du vet vilken dag det är som ska firas ordentligt!

Marina sa...

Grattis på namnsdagen i efterskott!

LillaTuss sa...

Då får jag gratulera i efterskott och passa på att nämna... din mamma är såå söt och så lik dig... eller är det tvärtom? Ja, ja... du vet vad jag gillar håret :) Tack för att du håller dina tummar

Mita sa...

Grattis till Kristinorna lite i efterskott, och vad fina dom är på bilden alla tre. Tårtan ser riktigt sommrig och god ut..
Kramar♥

Maria sa...

Jaha nu fick jag dåligt samvete för att jag glömde gratta min syster igår. Fast hon heter Christina med Ch istället för K så det gills kanske inte??

Kram ♥