Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 8 juli 2012

Stressande avkoppling


Jag är inget stort fan av diverse spel. Igår spelade vi visserligen både kubb och boule i trädgården med barnen, men när det gäller tv-spel, dataspel och liknande är jag inte ett dugg intresserad.

När jag fick iPhonen i höstas började jag med Wordfeud, för det hade alla pratat så mycket och och lite kul är det faktiskt. Som mest har jag haft igång 16 spel samtidigt och det hade jag under lång tid, så kände att jag behövde tagga ner lite. Nu spelar jag bara då och då, men det är trevligt att hålla igång sällskapslivet via chatfunktionen på spelet, så det är svårt att helt sluta. Särskilt med mamma, pappa och svägerskan har jag ständigt ett spel på gång.

För några månader sedan började jag spela Rumble också och det är sannerligen stressande avkoppling. För några veckor sedan köpte jag tilläggstjänsten för 22 kronor, så nu kan jag se statistik på alla mina spel och det är faktiskt lite småkul. Det finns de jag alltid vinner mot och det finns den definitiva motsatsen också. Jag spelar alltid enbart mot vänner och därför är det alltid lite extra spännande, för det är en intensiv kamp om äran varje gång.

Tittar man på bilden ovan kan man konstatera att mitt rekord i antal skrivna ord på två minuter är 70 stycken och det tycker jag är riktigt bra. Det är dock vardagsmat för min tuffaste motståndare. Hon ligger alltid kring 70 och det gör henne fullständigt oslagbar. Det går helt enkelt inte att vara så rasande snabb och skicklig. Jag förstår inte hur hon gör.

Men som ni ser pekar min skicklighetskurva rätt snyggt uppåt den senaste tiden, så mitt mål är att slå henne någon gång i livet.

Än så länge är jag eoner ifrån, men skam den som ger sig!

10 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Kurvan ser bra ut! Den är ju på uppåtgående :)
Det är bra tidsfördriv sådana där spel men börjar dom inkräkta på allt annat man ska/bör hinna med... då är det kanske inte så bra ;)
Skön söndag till dig!
Kram

Mita sa...

Jag har inte börjat med några spel. Kanske lika bra,då blir man väl fast och får inget annat gjort..*L*...
Det räcker att slå på datorn sen blir man sittandes där ett bra tag...
Ha det gott
Kramiz♥

Anonym sa...

*skrattar*
skam den som ger sig... Eoner var väl att ta i?
Flera oändligheter... :)) Beundrar Din ihärdighet,
och till Ditt försvar så har Du blivit jättegrym!!
:))
Xenetia alias Yvette

Anette sa...

Jag älskar wordfeud =)))

Ha en fin dag vännen ♥

LillaTuss sa...

En dag som idag när monsunregnet öser över oss tackar jag för att jag har WF och min Iphone. Har fått ryckt sladdar ur datorn flera gånger pga åska. Förstår verkligen inte hur mycket regn det kan komma på en och samma gång. Det var visst rekord i mina trakter hörde jag på TV

LillaTuss sa...

PS. Inget rekord att vara stolt över. Bättre att spela spel och skaffa sig rekord :)

Marina sa...

Nu har jag också blivit med telefon där man kan roa sig med dessa trevligheter, och efter att så smått invaggats i wordfeuds värld, så förstår jag att man kan bli fast.

Maria sa...

Jag är ju en av dem du ALLTID vinner över och än så länge pekar min kurva inte uppåt i samma takt som din. Men jag får väl ge det ett tag till - jag har ju bara spelat i 2 veckor. Men roligt är det och mitt mål är att nån gång slå dig!!

Kram

Camilla sa...

Övning ger färdighet ;)
Jag gillar WF bäst. Ja..då jag vinner,vill säga ;)
Kram!

Duktiga Tjejen sa...

Blir lite sugen på att köpa tilläggstjänsten... Mitt rekord är 96 ord (har tagit en printscreen på det!) och rund-rekord 4000-någonting. Alltså på en runda tre såklart. Varför har du slutat spela mot mig? Hihi...