Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 6 juli 2012

Slutsålt för Justin Bieber


Lycklig dotter aka nöjt Justin Bieberfan.Ojoj, vilken dramatik det har varit de senaste dagarna. Justin Bieber-febern har slagit till med full kraft och det går nästan inte att säga en mening utan att hans namn eller ordet biljetter nämns här hemma. Även här på bloggen har det varit hård trafik och jag har haft hundratals nya läsare som säkert hoppats att min rubrik från igår skulle ge dem chans till biljetter.

Mitt inlägg från igår seglade genast in på en femteplats över de mest lästa inläggen någonsin och det hade jag ingen tanke på alls när jag skrev det. Men det är klart; ett nästan tusental hängivna fans som hittar till min blogg märks förstås i statistiken.

Faktum är mitt inlägg igår kanske hjälpte några unga flickor också, för jag avslöjade ju helt öppet hur vi fått biljetterna innan de släpptes och alla som ville och var beredda på att betala några hundralappar extra kunde göra samma sak. I så fall blir jag glad om det har hjälpt någon Justin-beundrare, för jag vet hur värdefullt att det är att få se sina idoler så länge man faktiskt avgudar dem. Tids nog rycker man lite på axlarna när de kommer till stan och glöden har svalnat, men så länge man brinner ska man se dem om det finns en möjlighet.

Jag är så lycklig över att mina föräldrar tog med mig och min storebror på ABBA när jag var liten och Gyllene Tider när jag var nybliven tonåring. Vilka oförglömliga upplevelser det var. Därefter har jag själv gått på massor av konserter och har älskat det varje gång, men de där första har alltid en särskild plats i mitt hjärta och i mitt minne.

Jag gick in på Ticnet även idag, för jag var lite nyfiken på om jag skulle kunna få biljetter idag igen, men jag hamnade genast i kö och kom inte fram över huvud taget innan alla biljetter till den 22 april var slutsålda. Finurligt nog flyttades jag sedan automatiskt över till extrakonsertens kö och så fort de biljetterna släpptes fick jag vänta där istället.

Inte för att det hjälpte alls, utan jag fick vänta så länge att det inte blev några biljetter där heller. Som tur var gjorde det inte så mycket, för vi hade ju redan våra och många av dotterns vänner lyckades faktiskt också få biljetter idag, så vi måste vara mycket nöjda.

Nu är det bara 290 dagar kvar innan det är dags för konserten.

6 kommentarer:

Shamrock sa...

Grattis till biljetterna och några kanske lyckades efter ditt tips.

Camilla sa...

Å,så roligt. Jojo..att få se sina idoler är ju ett minne för livet.
Kram!

Villa Frejas bokblogg sa...

Klart man ska få se sina idoler om man har möjlighet. Tyvärr har jag själv aldrig fått gå på konsert men den dagen kanske kommer :)
Kram.

Carina Sjölund sa...

Jag hade en överlycklig dotter här hemma oxå. Hon och en av hennes kompisra fick tag på varsin biljett :)
Förstår att lyckan är gjord :)
Ha en fin Lördag!
Kramen♥

Jeanette sa...

Här var det en jättebesviken 14åring som grät halva dagen över besvikelsen att hon o kompisarna INTE fick biljetter!! Senare under dagen så cirkulerar det flera bilder på facebook på biljetter som eldas upp :-( Sen kanske det är fejk-biljetter, vad vet jag? Men j-t korkat påhitt i alla fall.
Hoppas din dotter blir nöjd med konserten.
Jag har en annan nöjd 16åring som ska till London och se oneD i april i alla fall. Man får vara glad för det lilla ;-)
Kramar

Västgötskan sa...

Hehe! Fullt ös..!

Mina söner gillar Eric Saade. Vet inte om det på något sätt är bättre dock... ;-)

Jag skrev ett inlägg om Anja Pärsson för ett års sen och jag kan säga att nu när hon sommarpratade om att hon var gay i P1 fick jag också helt oväntat MASSA träffar!