Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 14 mars 2014

Smaklig mexikansk vecka


Vi har fortsatt vårt mattema och det är riktigt spännande att slå sig ner vid middagsbordet varenda kväll. Den här veckan är det mexikanskt tema som gäller och det har varit underbart goda dagar. Den första bilden visar söte sonens tacokväll - alltid en succé och med honom vid spisen blev det grymt.


Ambitiösa och söta dottern gör ju allt från grunden, så vi har bjudits på hemgjorda tortillasbröd och till och med hembakade pitabröd. Jag visste inte ens att man kunde baka pitabröd själv. Men det kan man! Och gott som sjutton blir det.


Idag var det käre makens tur att stå för middagen och den började med ljuvligt goda oliver av flera sorter och sedan blev det mexiburgare till huvudrätt. Jag fick en fiskvariant som var supergod och till detta tequila! Herrejösse, ni  fattar väl att jag jublade???

Det enda jag inte jublat åt denna vecka är att jag fått skrapa rutorna på bilen på morgonkvisten. Men vem bryr sig när man får en gourmetmiddag varenda kväll????


4 kommentarer:

Zelda sa...

Vilken rolig idé med temaveckor! Det kanske man skulle testa. Har ingen som helst matinspiration just nu trots att jag egentligen gillar att laga mat. Men ett tema kanske skulle göra det roligare :)

Susanne sa...

Mumsfilibaba.

Ezter sa...

Låter smaskens!

Nina sa...

Åh vad hungrig jag blir när jag kikar in i din blogg! Det ser så himla gott ut. :)