Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 8 december 2013

Underbar och glad helg


Ibland händer det en massa kul på en och samma gång. Precis så har det varit i helgen.

Helgen inleddes med julfest med jobbet på fredagen och det blev en otrolig trevlig kväll i ett vackert julpyntat Göteborg. Jag som så sällan åker kommunalt hade full koll på transporterna och efter jättegod mat, svalt vitt vin och många glada skratt och djupa analyser med grymma kollegor var jag hemma vid halv fyra på morgonkvisten. En fantastisk afton!

Lördagen blev en riktigt familjemysig dag med bouillabaisse till lunch och färska räkor till middag. Däremellan hann barnen och jag baka lussekatter och även kila ner till syrran och hennes familj med rykande färska bullar.

Söndagen har ägnat åt julshopping i Göteborg med finfin väninna och våra fina döttrar och som vanligt var det umgänget snarare än shoppingen som var den stora vinsten denna dag.

På eftermiddagen hann vi hem i precis lagom tid för att se söte sonen ha dansuppvisning på Kungsbacka Teater. Det var verkligen som namnet antydde en magisk föreställning. Magisk december hette den och den var full av dans, sång och musik. Kulturskolan i Kungsbacka är verkligen något att vara stolt över som ortsbo och jag imponeras ständigt av allt de gör.

På toppen av allt har jag fått en mycket glädjande recension av Lisa Rodebrand på Bookiecookiez. Lisa har läst Närmare dig och jag blev otroligt glad över hennes ord. Här kommer några underbara citat ur recensionen:

Det här är en finstämd och allvarlig berättelse som går rakt in i hjärtat.


På något sätt lyckas den vara både optimistisk och rofylld. Jag tror sällan att jag blivit så avslappnad av att läsa en bok. På ett bra sätt. Mellan raderna finns ett lugn och en trivsam tystnad.


Fastän miljöbeskrivningarna varken syns eller märks skulle jag vilja påstå att de är någonting alldeles extra. Här visar författaren sin skicklighet.


Hurra, vilka fina ord och Lisa Rodebrand avslutar med att ge Närmare dig hela åtta stora kakor av tio möjliga! Tjohoo!

Om ni blir nyfikna på boken kan ni be ert bibliotek att köpa in den, så blir det alldeles gratis för er. Ni kan också låna den som e-bok via ert bibliotek. Eller så kan ni nappa på Grim förlags fina julerbjudande

Det finns så många smidiga möjligheter att komma över Närmare dig, som enligt Lisa är en läsupplevelse hon inte skulle vilja vara utan, att det knappt går att komma undan numera!
5 kommentarer:

Susanne sa...

Låter verkligen som en underbar helg.

Jeanette sa...

Det var ingen dålig recension!
Hur orkar du hålla igång hela natten ;-) Jag klarar nog inte det längre...
Kram

Anonym sa...

Så mysigt & waopoo vilken fin recension fast...det är din bok värd & du såklart <3

/Kram

Susanne sa...

Sv: Hihihi, det ska vara 13 ggr och inte 113, så blir det när man bloggar på tunnelbanan ;)
Kram

Linas drake sa...

Vad kul! Jättebra recension. Ser fram emot att läsa den. Köpte den ju på bokmässan, men har strandat i min läsning av en annan bok, och jag är rätt envis så därför bara SKA jag igenom den innan jag börjar på någon annan ...även om det tar all tid i världen...