Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 12 december 2013

Jul på Liseberg


Idag var det äntligen dags för Jul på Liseberg. Det var lika trevligt som vanligt och alldeles perfekt väder. Några sköna plusgrader bjöds vi på och det var lagom mycket folk också. Alltid lika tjusigt och stämningsfullt att få vandra runt i parken ett par timmar på kvällskvisten.

Det går knappt att förstå att det är samma park som det är på sommaren för så otroligt mycket är förändrat. Alla de små söta bodarna med julgranskulor, fudge och ostar är bara en av de saker som är annorlunda mot sommarens variant. En annan stor skillnad är alla de platsgranar som sprejats vita och som pryder enorma delar av området. När man kommer in finns de längs den stora gången och den slingriga vägen till Tomteverkstaden är full av dem. Allt för att skapa en känsla av ett riktigt vinterlandskap och ja, Liseberg lyckas.

Och det utan att jag behöver frysa ihjäl!

Det nya Kaninlandet som invigdes i våras var så otroligt vackert och färgglatt i julskrud. Fullt av vackra lampor i rött, gult och grönt och mängder av små söta julgranar överallt.

Det blev många fina bilder i det vackra skenet och här kommer några av dem. Med alla dessa juleljus går det nog att överleva några dagar till denna mörka del av året...

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Vad fint!!

Ezter sa...

I flera år har jag velat åka till Jul på Liseberg, men hittills har det aldrig blivit av! Ha en fin helg!

Jeanette sa...

Jag måste försöka ta mig dit i år. Tack för påminnelsen :-)
Kram