Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 30 juni 2011

Väldigt hemlig och kul inspelning

Jag har googlat för att kolla vad jag kan lägga ut på bloggen när det gäller filmen vi var statister i idag, men det verkar stört omöjligt att hitta något på den och eftersom jag har skrivit på ett kontrakt om tystnadsplikt så är det munkavle som gäller, tyvärr.

Det jag i alla fall törs säga var att det var en väldigt trevlig inspelningsdag och att den varande i nästan exakt tolv timmar. Först vid 23-tiden på kvällen var det hela över och vi fick bege oss hemåt igen i sommarnatten.

Vid det laget var de arma barnen trötta och längtade hem till sina sängar. Denna roliga bild tog jag när jag bad dem se ut ungefär som de kände sig...

Hela dagen har de statistansvariga sett till att vi fått frukt, mackor, kakor, kaffe, saft och mat, så vi har verkligen ingenting att klaga på. Att vi sedan dessutom fick vara på inspelningen av några riktigt grymma scener gjorde knappast saken sämre.

Ovanpå det kan läggas att en av mina absoluta favoritskådespelare (inte Jonas Karlsson idag!)  hade en av rollerna och jag blev så himla glad över det, för det är en fantastisk skådespelare som trots sina ibland riktigt otäcka och osympatiska roller verkar mycket trevlig och har en otroligt behaglig röst.

Vi var många statister på plats idag och jag råkade höra vad en sa till en annan. Den negativa statisten sa:

- Det var väldigt vad vi får vänta hela tiden. Hela dagen går ju åt!

Den positiva statisten kontrade klockrent med:

- Det är ju samma sak om du läser en bok eller löser ett korsord. Det tar också tid.

Mycket klokt, tänkte jag som tjuvlyssnade. Allt handlar som vanligt om din inställning och hur du väljer att se på livet.

2 kommentarer:

Martina sa...

MÅste ha varit första gången den där negativa statisten var statist.
Att vara statist ÄR ju att vänta haha ;-)

Joanna Björkqvist sa...

Verkligen! 90 % av tiden går ut på att vänta! De rutinerade har med sig kortlekar och böcker, men det är också trevligt att prata med de andra statisterna och höra om roliga erfarenheter, tycker jag.