Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

måndag 16 juni 2014

Strålande guldbröllopsdag


Idag har mina underbara föräldrar varit gifta i imponerande 50 år. Tänk att få fira guldbröllop tillsammans - nog är det något magiskt över det ändå?

Jag visste att de planerade en stilla utflykt till Hönö och helt spontant bestämde sig barnen och jag för att åka dit och överraska dem. Eftersom jag så sällan rör mig ute på öarna trodde jag att jag kört för långt när jag kom fram till stället där jag misstänkte att de var, så jag vände och bad söta dottern ringa och fråga var de var.

Tanken var att hon skulle fråga lite diskret, så att jag skulle förstå vart jag skulle köra och så skulle vi dyka upp helt oförhappandes, men det gick ju inte. Vi är urusla på att ljuga både hon och jag, så hon gav mig mobilen och när jag frågade var de var mer explicit fattade självklart min pappa direkt vad som var på gång. Varför skulle jag annars vilja veta exakt på metern var han och mamma var på Hönö? Så himla stort är det ju inte. Det är knappast som att svara att man är i USA och så vill den som frågar veta vilken delstat ...

Det blev i alla fall en trevlig överraskning och det var mysigt att få kramas IRL denna alldeles, alldeles speciella dag. Vi fick strålande sol och ett ljuvlig sommarväder att njuta av tillsammans. Det var verkligen härligt på alla sätt. Lite guldkant i tillvaron - som det ska vara på en guldbröllopsdag, helt enkelt.

Ett stort grattis till världens finaste föräldrar på guldbröllopsdagen!

1 kommentar:

Ezter sa...

Grattis! Härligt :) De ser inte gamla ut och de ser ut att må bra och vara lyckliga :)