Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 8 januari 2014

Dramatik på flygplatsenVilken dramatik det var på flygplatsen i Chicago när vi skulle byta plan under hemresan. På grund av de otroliga 25 minusgraderna var så gott som alla plan inställda och det gällde både ankommande och avgående. Just vårt plan mot Berlin skulle dock otroligt nog faktiskt avgå.

Det var bara det att de inte fick upp dörren till bagageutrymmet, så det tog en god stund innan vi ett par timmar försenade äntligen kom iväg.

Väl ombord konstaterade vi att en tredjedel av platserna i planet gapade tomma, för många anslutningsplan var ju inställda och resenärerna därmed någon annanstans. Skönt för oss, för söte sonen kunde breda ut sig över tre säten och sova riktigt hyggligt även om det var lite obekvämt eftersom han var tvungen att vara bältad i alla fall.

Framme i Berlin sprang vi som galningar för att hinna med planet till Landvetter. Någon vip-kö för oss apstressade stackare fanns inte, så trots att vi bara hade en kvart på oss och skulle både hitta rätt gate och gå igenom säkerhetskontrollen fick vi köa i samma led som de som hade tre timmar kvar till sina avgångar. Otroligt osmidigt och nervpåfrestande.

Imponerande nog hann vi och snart var vi uppe i det blå igen. Det var dock inte våra fyra incheckade väskor. Fortfarande har inte hört något, men vi håller ivrigt tummarna för att de kommer fram väldigt snart. Allt vi shoppat i USA ligger ju där och bara väntar på att få användas eller ges bort!

Lite strul måste man stå ut med när hela resan varit så otroligt härlig, spännande, avkopplande och rolig. Men väskorna måste komma fram. Större strul än att det tar någon extra dag vill vi inte veta av.

Nu ska vi försöka fasa in oss till svensk tid också. Det är inte heller helt ostruligt...

2 kommentarer:

Ezter sa...

Välkomna hem! Hoppas bagaget dyker upp snarast!

Jeanette sa...

Välkomna hem! Vad skönt att ni kom hem som ni skulle, har hört om alltför många som påverkats utan inställda flyg osv i vinter.
Kram