Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 9 januari 2014

Datorn funkar - tjohoo!


Det allra viktigaste idag är att min käre make har hjälp mig att få liv i min stendöda dator igen. Det tog ett dygn och jag kan säga att jag andades i otakt hela tiden, men nu funkar allt (förhoppningsvis allt) igen. Bortsett från att december månads bilder inte tycks vara räddade verkar inget annat ha försvunnit (och jag hoppas att jag inte upptäcker stora hål någon annanstans) och det är ändå helt okej eftersom det mest handlade om Liseberg och lite julfirande och det kan jag faktiskt överleva utan.

Nu sitter jag och njuter av alla 2 278 bilder som jag tog under vår Floridaresa. Jag har just stoppat in dem i datorn (jojo, den stackars datorn får genast börja arbeta hårt!) och hittade dessa från poolen på Southernmost on the Beach Hotel (ååååh, så ljuvligt!) i Key West (underbart ställe!). Eftersom poolen var så spännande upplyst blev bilderna lite roliga, tycker jag.

Och framför allt somriga.

3 kommentarer:

Jeanette sa...

Åh vad härligt! Det kommer ni att kunna leva på läänge nu och gör en backup snarast så bilderna finns kvar ;-)
Kram

Marina sa...

Då har du att göra ett tag framöver med andra ord!

Ezter sa...

Läckra bilder! Jag har en extern hårddisk där jag lägger över mina bilder. Dock inte ofta, så kraschar det, försvinner många ändå...