Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 8 oktober 2014

Renoveringen i full gång


Renoveringen av vårt nya hus är i full gång och det kommer att bli så fint så. Egentligen borde alla som ska flytta få ledigt från jobbet i ett par månader för hur ska man kunna hinna allt när man jobbar hela dagarna? Både att renovera och att packa tar galet lång tid.

Idag var det otroligt vackra moln på himlen när vi kom dit alldeles innan skymningen. Utsikten är verkligen magisk.


Vardagsrummet är under full omgörning och där tänker jag sitta vid kaminen i minst fyra månader i ett sträck framöver. Jag ska bara äta praliner och dricka champagne medan jag njuter av havet utanför fönstret. Eller får man inte ledigt från jobbet ens när man HAR flyttat???

Typiskt.


Tapeterna i köket vinkar vi hej då till. Det finns så otroligt många läckra tapeter men nackdelen är att väldigt speciella och utstickande tapeter har mycket kort hållbarhet. Det är lätt att tröttna på alltför avancerade mönster. Därför kör vi genomgående vitmålat till att börja med.

Sedan får vi se vad vi gör om ett halvår eller så, men troligen får gardiner, kuddar och tavlor stå för färgprakten ett tag här hemma. Det är trots allt enklare att byta ut några kuddar än att tapetsera om.

#praktiskkvinna

3 kommentarer:

Ezter sa...

Enfärgat håller bäst i längden! Vilken utsikt!

Hanna Lans sa...

Wow, vilken enastående utsikt!

Marina sa...

Underbar vy från det fönstret! Förstår om det kommer att kännas fantastiskt att sitta där i vinter.