Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 14 november 2013

Käre maken hemma igen


Nu är käre maken hemma igen efter ett rejält fartäventyr på vindsurfingbrädan i Luderitz i Namibia i Afrika. Han skulle egentligen varit borta en vecka till, men på grund av dålig vindprognos för den kommande veckan bokade han och kompisen om hemresan och flög hemåt tidigare.

Med sig i bagaget hade han små fina presenter till oss och den sötaste var giraffen ovan. Den är ett par, tre decimeter hög och påminner om en dalahäst, eftersom denna också är målad med fint mönster. Den väger i princip ingenting och har en min som ser lite lätt generad ut. Bedårande!

Det passade så bra att få en giraff till vårt hem för i helgen som gått har det varit girafftema på Facebook. Om man svarade fel på en gåta fick man byta ut sin profilbild mot en giraff och behålla den i tre dagar.

Jag tyckte att mitt svar var alldeles utmärkt och faktum är att det VAR rätt svar när gåtan vandrade runt på engelska för ett tag sedan (det fick jag veta i efterhand), men på denna uppdaterade gåta var det fel svar, så jag behövde ha en giraff till min profil.

Eftersom jag då ännu inte fått den söta giraffen från Namibia, ritade jag helt sonika en egen. Innan frukost.

Jag tecknade den i blyerts och det tog bara några minuter, men trevligt var det, för det var alldeles för länge sedan jag ritade något.

På lördagkvällen var jag bjuden på mysig tjejfest med bubbel och innan jag gick dit med barnen (jojomän, de var också bjudna) passade jag på att färglägga giraffen och pyntade henne också med smycken, så hon skulle bli mer lik mig i aftonmundering.

Att vara en giraff är fint, så det var jag gärna under tre dagar. Giraff är nämligen det landdjur som har det allra största hjärtat.


3 kommentarer:

Ezter sa...

Så duktig du är på att rita!

Anonym sa...

Vilka söta ögon. Du är riktigt duktig.

Giraffgåtan sa...

Svarade du rätt på giraffgåtan? :) Jag har skrivit vad jag tror är rätt svar i min blogg. :)