Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 10 november 2013

Fars dag utan fäderIdag har det varit Fars dag och den har vi firat utan en enda pappa i sikte. Men i tankarna är vi alltid tillsammans, även om det är många mil emellan oss, och det finns ju faktiskt både telefon och skype att ta till när det kniper och det har vi utnyttjat idag.

Stort grattis till de två fina papporna som står mig allra närmast, min egen och mina barns, på er dag och ett stort hurra för alla andra pappor som finns där för sina barn. En pappa behöver man hela livet - om än på olika sätt.

Jag tänker förstås också på alla dem som förlorat sin pappa - vilken enorm saknad det alltid måste vara och en dag som denna smärtar det säkert ännu mer. Det går inte ens att föreställa sig...

Stor kram till alla viktiga och värdefulla pappor och den allra, allra största kramen till min egen! TACK för att just du blev min pappa!5 kommentarer:

LillaTuss sa...

Fina ord Joanna! Jag saknar verkligen pappa och vissa dagar blir man mer påmind än andra. Varm kram ❤️

Marina sa...

Visst är det fantastiskt med dessa uppfinningar som gör att man kan vara nära trots att man är långt bort.

Unknown sa...

Så vackert skrivet, så fyllt av kärlek. Underbart att läsa. Och ja, min saknad är obeskrivlig efter min pappa just en sådan här dag.

Hoppas du haft en härlig helg.

Ezter sa...

Jag saknar min pappa varje dag, inte mer på Fars dag, eftersom han var väldigt anti. Kommersiellt jippo i hans ögon. Följaktligen också i mina :)

Maria sa...

Så fint du skrive. Ja så är det och då är det bra med teknikens värld.
Önskar dig nu en fin fin vecka, kram från Maria