Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 23 april 2013

Justin Bieber i Globen


Äntligen kom han! Denne efterlängtade yngling från Kanada besökte till slut Sverige till alla "beliebers" stora förtjusning. Justin Bieber. Säg namnet och miljoner flickor får något drömskt i blicken.

Söta dottern och hennes två kompisar ville köa för att få de allra bästa ståplatserna på parkett, så så fort det blev tillåtet att köa, vilket var klockan 7 på konsertdagen, var vi på plats. Det visade sig att det var fullständigt svinkallt, så de andra mammorna var snälla nog att köpa ett liggunderlag som vi alla fyra satte oss på och ett duntäcke som vi kunde kura ihop under om vi riktigt trängde ihop oss.

Hela dagen satt vi och huttrade medan de andra två flickornas mammor kom med varmt te och lunch till oss. Fast det var rätt eländigt var tjejerna vid gott mod, för de har trots allt väntat i många månader sedan biljetterna köptes.

Vi var så gott som djupfrysta när efter nästan elva timmar i blåsig kylskåpskyla fick komma in i Globen.

Då kom nästa problem. Många unga flickor pallade inte, utan svimmade och fick lyftas över kravallstaketet. Det var minst sagt tumultartat innan ens förbandet hade börjat spela strax för halv åtta på kvällskvisten. Sedan dröjde det ytterligare 90 minuter innan det var dags för den stora stjärnan och vid det laget hade vi sett så många flickor försvinna runt omkring oss att jag började bli riktigt orolig för hur kvällen skulle fortlöpa.

För mina tre flickor (ja, jag såg dem verkligen som mina) gick det bra och de höll sig hela tiden till varandra utan att falla ihop. När konserten var slut var de både euforiska och utmattade, men glada och nöjda.

Och vilken konsert det var. Vilken show. Så otroligt snyggt gjort. Jag kan förstå alla gallskrik och allt jubel omkring mig denna afton, för nog är det en söt liten pojkspoling den där Justin och nog är han en grym artist. Otroligt proffsig och rutinerad trots sina 19 år.

Jag hoppas att han älskar sina fans lika mycket som de älskar honom, för ojoj, vad det gräts och skreks runt omkring mig. Det var helt enkelt en magisk kväll.

Bilderna jag tog blev inte heller så dumma. Alla bäst blev de första här på bloggen, för då åkte han upp rejält i luften och jag som stod så nära scenen fick bra bilder.

De tre lyckliga flickorna har redan pratat om att gå på en konsert igen om Justin Bieber kommer tillbaka till Sverige.

Tur att de inte blev helt vettskrämda av allt tumult igår, för visst var det en härlig upplevelse.
7 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Oj, vilka bra bilder du fick! Sälja till bildbyrå kanske? :)

Hanna Lans sa...

Verkligen bra bilder! Och efter att ha sett och hört honom i Skavlan, förstår jag tjejerna. :)

Ting sa...

Kanonbilder!
Min dotter var också där.
Hon lider just nu av post traumatisk depression. ;)

Jeanette sa...

Vilka underbara bilder du har tagit! Ja, det verkar vara ganska kaosartat kring den där killen om man ska tro vad tidningarna skriver. Det ska bli väldigt roligt att höra dotterns version i morgon (hon kollar nu i kväll).
kram

Ninas skrivarlya sa...

Vilka fantastiska bilder! Och det verkar ju ha varit en fantastisk konsert också. Vilken härlig energiboost för tjejerna (och kanske för dig med?) :)

Marina sa...

Jag måste erkänna att jag faktiskt inte har en aning om vad han har gjort denne unge man, det kanske är dags att ta reda på det...;)

Camilla sa...

Wow...vilken kväll. Kan tänka mig att dom aldrig glömmer denna kväll.
Och vilka fina bilder du fick. Kanon!
Kram!