Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

måndag 4 februari 2013

Tralalala - bokat Asia Spa


Åh, vad härligt! Idag har jag bokat ännu en ljuvlig helg för min barndomsväninna och mig på Asia Spa i Varberg, så om tre månader är det dags för sjätte året i rad på detta fantastiska ställe.

Det går inte att föreställa sig hur fullständigt underbart det är. Jag kunde i min vildaste fantasi inte föreställa mig att jag skulle njuta så ofantligt mycket av varje sekund under hela helgen första gången jag skulle dit. Det var med tveksamma steg jag klev in på hotellet, för jag är inte den lugna och avslappnade typen egentligen, men någon timme senare var jag  helt såld.

Bara jag ser bilderna från förra året försätts jag i en stämning som får mig att automatiskt andas lugnare och vara tyst. Jag ler stort när jag läser mina tidigare inlägg och ser hur långa de faktiskt är. Jag har tydligen verkligen velat dela med mig av mina upplevelser i både ord och bild. Det ska bli fantastiskt att få komma dit igen.

När jag ringde för att boka och började prata mat med Linda som svarade i telefonen började jag nästan dregla av bara farten. Hon fixade med våra mattider så det skulle passa oss, eftersom vi kommer att bli lite senare än vanligt i år och dessutom antecknade hon noga att vi inte äter kött eller fågel, men gärna fisk och skaldjur. Så himla skönt att allt är fixat när man kommer, så man bara kan vänta på att läckerheterna bärs in.

Maten är underbar och för ett par år sedan hade vi turen att få avnjuta lördagsmiddagen i sällskap av kockar från självaste kocklandslaget. De serverade en specialmeny och det var en upplevelse att få bli bordsplacerad tillsammans med människor man aldrig träffat förut.

Jag förstår inte hur jag ska kunna vänta i hela tre månader, men samtidigt är det riktigt kul att ha något att se fram emot, så jag biter väl ihop.

Och klickar hit och dit bland mina länkar och bara myser...


6 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Härligt med spa!

Sv: Tack för din stora varma kram. Den värmde gott!

Susanne sa...

Kikar in och önskar dig en fantastisk vecka.

Marina sa...

Det är alltid underbart att ha något att se fram emot.

Camilla sa...

Ser verkligen helt underbart ut.
Vad roligt att ha nåt att se framemot.
Samtidigt som man vill att det ska ske idag :)
Kram!

Jeanette sa...

Underbart! Jag var där för ett par år sen, jättehärligt ställe.
Kram

Susanne P sa...

Kan tänka att ni längtar!!, det låter ljuvligt.
Sv. Tack för dina varma kramar. <3
Kram