Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 26 februari 2013

Perfekt tävling för migIgår var det sorg både här på bloggen och i mitt hjärta och det har hängt i även under den här dagen med stilla tårar vid flera tillfällen. Det går inte att uppleva årsdagen av sin älskade storebrors bortgång utan att bli ledsen. Som tur är har jag både familj och vänner som hjälper mig när det är tungt och det betyder otroligt mycket för mig. Tack alla ni fina vänner, som gör mitt liv lättare, roligare och bättre på så många sätt - ni är guld värda.

Även om det känns märkligt att växla över till något helt annat, så är det så livet är; fullt av tvära kast. Som en klok och fin väninna sa på kvällskvisten: "Ju djupare man gräver desto mer yta behöver man för att orka." Efter att ha varit ledsen i ett par dagar behöver jag vända blicken uppåt igen.

"Vinn en produkt från Shopello" är det fokus jag ska försöka ha innan jag går och lägger mig. Jag upptäckte nämligen idag att Shopello har en tävling som är som gjord för mig. Den är så förträffligt perfekt att jag nästan tror att någon skojar med mig. Det är nämligen så att det just nu anordnas en tävling där man kan vinna vad som helst som finns på sajten upp till ett värde av 5 000 kronor.

Jag som behövde lite förströelse kikade runt länge och väl på allt möjligt (det finns nästan tre miljoner prylar på Shopello, så det tar en liten stund...) bara för skojs skull och det fanns till och med en soffa för under 5 000, fast den kostat nästan det dubbla. Vore perfekt att vinna med tanke på hur risiga våra soffor på övervåningen har blivit och då utnyttjar man ju penninggränsen rejält.

Fast ändå. Nä, soffor är inte alls lika kul som något annat jag gillar, nämligen Dr Martens kängor. Det är min stil det. Ja ja, jag vet att jag är tjatig, men när jag skrev om de nya vårkängorna häromdagen kunde jag ju inte veta att jag skulle kunna ha chans att vinna dem. I så fall hade jag väntat tills idag, för att inte helt trötta ut er, kära läsare.

Nu är det så finurligt ordnat att jag har chans att vinna kängorna och ni som följt min blogg ett tag har ju matats med min passion för just dessa kängor. Samma dag som min bror senare omkom köpte jag ju världens finaste vårkängor och om dem har jag skrivit ännu mer. Mina klassiska Dr Martens hänger fortfarande med och när vi var i USA senast köpte jag ett nytt par, som jag nu har varenda dag.

Skärmavbildningen ovan är kanske inte knivskarp men ni ser säkert ändå vilka underbara kängor jag vill vinna. Det är de gul-orange-rosa jag vill ha och här syns de förstås ännu bättre. De är grymt toksnygga och underbart vårliga på en och samma gång. (Håll med om att det där var en motivering som juryn i tävlingen MÅSTE gå igång på? Dessutom är det ju fullständigt sant.)

Och vet ni vad ni kanske tycker är det bästa av allt? Genom att kommentera detta blogginlägg nedan har DU möjlighet att vinna ett exakt likadant par - om jag nu till äventyrs skulle vinna, alltså.

Berätta för mig varför du vill ha ett par lika coola kängor som jag vill ha, så har du chansen att vinna dem - om jag vinner!

Kommentera och håll tummarna! Deal?

7 kommentarer:

Marina sa...

Håller tummarna för dig! Det känns väl inte överhängande för min del med kängor, fast å andra sidan kom jag precis på att jag inte har några vinterkängor överhuvudtaget i Sverige, så egentligen är det ju precis vad jag behöver!

Camilla sa...

Spännande!
Klart jag vill att du ska vinna. För då vinner även jag :)
Varför jag vill vinna dom? Jo,för mina stövlar har gått sönder och måste kastas. Vinner jag inte nu måste jag köpa nya :(
Har det gått ett år nu...
Jag minns det som det var igår :,(
Kram!

Åsa Hellberg sa...

Tänk att det redan har gått ett år.
Kram till dig.

margareta börjesson sa...

Gott att du återkommer till "ytan" en stund, det måste vi annars blir livet för svårt - jag vinner gärna de kängor du gillar - de passar mig och mitt liv som hand i handske (?!). Kram - och tack för en fin bok som jag läser och noterar i!

Zelda sa...

Vilken tur att jag tittade in här hos dig precis idag :) Hittade din sida för kanske ett år sedan och kikar in ibland men har aldrig kommenterat. Men nu måste jag ju göra det för självklart vill jag att du ska vinna så att jag också kanske har en chans ;)

Varför vill jag ha ett par coola kängor? När jag växte upp och var tonåring där på 80-talet i Dalarna så åkte de "coola" till Stockholm och handlade Dr Martens kängor på Sko Uno på Gamla Brogatan. Finns den butiken fortfarande kvar förresten?
Då var det svarta kängor som gällde, nån som var riktigt cool kanske hade ett par vinröda. För mig var de lite för dyra och kanske jag inte var så riktigt cool heller ;)
Visste inte ens att de fanns i såna här härliga färger nuförtiden men kände att jösses såna skulle jag också vilja ha.
Nuförtiden är jag så pass gammal att jag struntar fullkomligt i om jag är cool eller inte, jag klär mig som jag vill.
Men gud vad snyggt det skulle vara med dessa till mina smala svarta jeans! :)

Annika sa...

Det är inte mer än ett drygt år sedan jag upptäckte att man kan bli förälskad i ett par skor eller kängor. Eftersom jag vet att du har god smak är jag övertygad om att jag skulle älska att traska omkring i ett par färgglada Dr Martens-kängor!

joi sa...

Jag har faktiskt alltid önskat mig ett par DrMArtens. När jag växte upp var dessa sjukt populära, men vi hade aldrig råd att köpa några. Man fick nöja sig med skopunkten skor. Det vore underbart att äntligen efter 20 år få ett par äkta DrMartens i min ägo. De skulle få stå framme jämt och det bästa är ju att de passar till allt!!

Jag beklagar oxå. kram