Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

måndag 7 januari 2013

Viva Las Vegas!


 Tjohoo, vi är framme i glittriga och härliga Las Vegas! Väldigt mycket har förändrats sedan vi var här 1998, käre maken och jag. Hotellet Stardust, som vi bodde på då, finns inte ens kvar längre. Det gör däremot Stratosphere som vi såg på håll förra gången. Nu bor vi här istället och har varsin lyxig queensizesäng att vräka ut våra promenadtrötta kroppar i.

The Strip har blivit ännu mer glamorös och ännu mer spektakulär än förra gången och självklart känns det också annorlunda för att barnen är med denna gång. Ett ställe som de var mycket angelägna om att besöka var M&M Store som är hela fyra våningar stort fullt av saker med chokladlinser i alla möjliga varianter. Helt galet att en godis kan bli en sådan enorm industri. Det finns allt man kan tänka sig behöva; tallrikar, muggar, pyjamas, pennor, filtar... Precis allt finns och alla saker har M&M på sig, så klart.

Många hotell har fantastiska bufféer och idag valde vi att äta på hotellet innan vi begav oss ut på paradgatan. Jösses, vad mat det fanns. Jag åt ungsbakad lax och bakpotatis - som vilken söndag hemma som helst. Den stora skillnaden var den gigantiska dessertbuffén. Ofattbart många olika bakverk och också glass med massor av tillbehör. Jag valde två matskedar mjukglass och en halv morotkaksbit. Mer fick absolut inte plats i min överfulla mage...

Efter en rejäl tur på stan och ett besök i ett gigantiskt shopping mall, som inte heller fanns här när vi var här senast, var alla helt utmattade och nu när klockan närmar sig midnatt ska det bli otroligt skönt att få vila sig en stund.

Imorgon lär det vara full rulle igen. Precis som vi vill ha det.

PS. Bilden nedan är tagen i det stora köpcentret. Det är något skumt med det hela. Något som jag inte tycker syns på bilden. Vad kan det vara? Någon som törs gissa vad är som så att säga inte stämmer...?


4 kommentarer:

Västgötskan sa...

Oj oj, färgglatt!! :-D

Kram M

Hanna Lans sa...

Himlen är ett tak?

Marina sa...

Mmmm...god utflykt!!!

Joanna Björkqvist sa...

Javisst, Hanna! Eftersom det är ett mall är allt inomhus, så visst är himlen faktiskt taket på köpcentret! Du har bott tillräckligt länge i USA, för att kunna knepen! ;)