Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

måndag 28 januari 2013

Vad heter gatan?


Känner du igen dig? Du kanske inte har varit på den här flotta gatan, men du kan ha sett den på tv. Det har jag gjort. Många gånger.


Husen ligger på en mycket känd gata där det bor väldigt speciella och tjusiga människor. Alla husen ligger på Universal Studios så jag kan avslöja att det är en tv-serie som spelats in under många framgångsrika år här.Faktum är att det länge var min favoritserie, men de sista åren såg jag inte ett enda avsnitt, tyvärr. Den blev lite väl skruvad och faktiskt ganska otäck, tyckte jag plötsligt en dag och bestämde mig för att inte se den mer. Jag vet att jag är mesig, för med facit i hand var den säkert inte så läskig, men det var något som slog an en ton hos mig...


Det var riktigt kul att se husen IRL, även om jag inte längre minns exakt vem som bodde var. Men det kanske du gör?


Vad heter gatan vi åker längs och vilken tv-serie spelar den en stor roll i?
5 kommentarer:

Maria sa...

Jag tror att det är Wisteria Lane i Desperate Housewifes.
Jag tittade och gillade i början men sen slutade jag. Kommer inte ihåg varför men det är inget jag sörjer.

Marina sa...

Jag gissar på samma, kan inte komma på någon annan serie med hus kring en gata (skulle i så fall vara "Coronation street" och den är det definitivt inte!).

Villa Frejas bokblogg sa...

Aha, ser de övriga kommentarerna och instämmer. Såg aldrig klart serien jag heller. Det brukar bli så med serier som håller på länge.
Kram.

RackarTuss sa...

Håller med övriga ang gata och serie. Jag såg första delen men inget mer och ändå kommer man ihåg det. Fast bara tack vare att du beskrev det så bra :)

Joanna Björkqvist sa...

Javisst, är det rätt! Wisteria Lane! Det var riktigt roligt att se gatan i alla sin prakt! Jag bara väntade på att de desperata fruarna skulle dyka upp! :)