Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 24 februari 2016

Årets bokrea igång - med Närmare dig


Idag börjar årets stora, härliga bokrea och i år är min roman Närmare dig utvald att vara med - hurra! Jag hoppas att den hittar många nya läsare, för det är den värd, tycker jag. Den går självklart att köpa i det härliga formatet storpocket både på Adlibris och Bokus och min förläggare Annika Bengtsson har redan lämnat rapporter om förhandsbeställningar som kommit in till Grim förlag, så vi hoppas på rekordförsäljning. Igen. Så klart vi gör det!

Det är nämligen inte enbart min roman som är representerad på årets rea utan även Kråkprinsessan, Glömskelunden och Sorgbägare av Annika själv samt Bara business av Björn Jutendahl. Fem riktigt bra böcker till galet låga priser. Fast jag redan har läst alla och har dem hemma i bokhyllan funderar jag på att beställa åtminstone ett par av varje. Jag vet ju hur bra de är och hur mycket de skulle uppskattas som present - istället för en blomma eller en flaska vin, ni vet.

Det är inte riktigt samma sak med rean längre, tycker jag, eftersom jag inte står där mitt i natten vid tolvslaget och väntar på att vakterna ska öppna så att vi boknördar ska kunna smita in likt inbrottstjuvar på natten för att roffa åt oss de allra mest värdefulla böckerna på borden innan de mindre nogräknade har hunnit vakna.

Faktum är att jag igår såg att Akademibokhandeln på Kungsmässan, där min närmaste fysiska bokhandel finns på andra våningen, inte alls öppnar vid midnatt som de gjorde ett tag när vi ivrigt stod och trampade utanför, utan istället klockan sju på morgonkvisten. Så det är inte riktigt samma sak längre.

Men det är ändå Bokrea. Med stort B, tror jag minsann. Bokrea. Och helt säkert fantastiska böcker - troligen till lägre priser än någonsin.

Det går väl inte att motstå?


1 kommentar:

Ezter sa...

Tror det är första gången jag inte varit i någon affär, på bokreans första dag!