Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 4 januari 2012

Shopping på hög nivå!
Vilken shoppingdag det blev! Vi rullade fram i vår enorma hyrbil till ett av shoppingcentren redan på morgonkvisten och den första butiken vi handlade i var Converseaffären. Äntligen slapp jag mina bedrövliga, men för all del sköna, promenadgympadojor. Jag hittade genast ett par Converse som jag gillade och för ungefär 350 pix kunde jag klättra några viktiga pinnhål på snyggskalan rent fotmässigt. Äntligen!


Visserligen behöver jag fortfarande betydligt varmare skodon när vi återvänder hem för att uppleva svensk januari, februari och mars, men fram tills dess kan jag vara lite glad i alla fall.


Faktum är att 75 % av familjen hittade snygga skor där. Söte sonen fick hela tre par och dem har han väntat på så länge att det var ett rent nöje att se honom trippa runt i dem senare under dagen. Han har nämligen velat ha en färg som han inte hittat i Sverige, men nu gjorde han det. Tilläggas kan att de vita skosnörena numera är utbytta mot limegröna dito. Coolt.

Några minuter senare var det dags för ett besök på Crocs och jag har alltid tyckt att Crocs är förskräckligt fula skor (ursäkta alla bärare, men stora klumpiga tofflor av plast är inte min grej), så planen var att bara tre fjärdedelar av familjen (dock inte samma personer som i Conversebutiken) skulle handla där. Käre maken påminde dock om att jag ibland skuttar iväg till systern ett hus bort och då lånar hans plasttofflor. Samma sak gäller när jag ska hämta posten eller slänga soporna.


Säga vad man vill om storlek 45, men det är ju lite mer än mina 39:or, så jag kanar omkring rätt så rejält i dem när jag stapplar fram. Nu uppenbarade sig min chans att få ett par egna dojor som är extremt lätta att bara stoppa in fötterna i. Jag trodde knappt att det var sant när jag plötsligt (vetesjutton hur det gick till) slog till med TVÅ par.

Nu kan jag skutta ner till syrran både sommar och vinter, för mina nya Crocs har både sommarlook på det ena och päls i det andra. Så det kan gå.Sonen fick två par jeans, en keps och en legosats (en adventskalender på halva priset med en liten leksak att pyssla ihop varje dag och självaste Yoda i tomtedräkt – jodå, det är sant!) också.


Det viktigaste idag var dock att söta dottern fick sitt lystmäte på Juicy Couture. Svindyra grejer för att vara plyschmyskläder, men jag antar att silvret och glittret gör att det ska kosta några runda hundralappar extra. För det gör det. 

Hon ville såååå gärna ha i princip allt i butiken, men fick nöja sig med två hoodtröjor och en väska som kostade minst fyra gånger så mycket som någon väska jag någonsin köpt.


På kvällen blev det en tur till Downtown Disney, men eftersom det tar sådan lång tid att ladda in bilder och lägga upp dem tar vi det en annan gång …
6 kommentarer:

Västgötskan sa...

Herregud, vad avis jag blir på er shoppingtur! :-P

O.M.G.! (Som de säger "over there"): Vilket as till bil...?! :-O

Duktiga Tjejen sa...

Vilken underbar shopping! Jag köpte tre par converse till mig själv i los Angeles och Las Vegas i somras. 230 spänn styck. Vita, Beiga och vinröda. Hurra!

Ps. Du måste läsa min blogg från idag... Hot news!

Hanna Lans sa...

Juicy är Juicy, det finns inget som är så mjukt. Jag förstår dottern helt och fullt!

♥ Carina ♥ sa...

Foppatofflor som är ett måste, framför allt på sommaren. Tycker jag, som bor i självaste Foppaland, haha
Kram

Marina sa...

Aha! Så vargen lyckades fly ifrån jägaren efter att ha jagat Rödluvan och klädde ut sig till ren - klart smart drag!

Anneli sa...

Det är underbart med shopping! Och särskilt fantastiskt är det i US of A! Kram!