Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lördag 14 januari 2012

Sovmorgon och utflykt


Idag har hela familjen passat på att ta sig en rejäl sovmorgon och försöka sova ikapp de timmar vi tappade på planet hem från USA i tisdags och onsdags. Nu måste vi komma in i svenska dygnsrytm igen.

Alla väskor vi hade med på resan, hela åtta stycken i varierande storlekar, är uppackade, men ännu återstår en och annan maskin att tvätta innan allt är klart, så det blir ett uppdrag för dagen. Dessutom ska julen ut. Granen är minst sagt hängig efter våra två veckor av total ignorans.

Under dagen måste jag också uppdatera bokcirkelns blogg, för vi har ju haft träff. Tanken med sidhuvudet på den bloggen är att visa vilken årstid det är genom att placera boken på ett ställe som talar om vilken tid på året det är. Senast valde jag en inomhusbild och försökte skapa lite julkänsla, för det var ju ingen snö ute.

Det lustiga är att det fortfarande, i mitten av januari, heller inte är någon snö ute, så jag får väl hitta på något annat. Lite asfalt, kanske. Då blir det en kort utflykt med boken. Det finns ju i alla fall och dessutom alldeles utanför tomten.

Annars kanske någon bloggläsare i nordligare delar av vårt land kan beama över lite snö? Det räcker med en skottkärra full!

Och så ska jag sammanfatta vad flickorna tyckte om min roman ...

7 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Jag har inte lämnat lägenheten på flera dagar, men har tittat ut genom fönstret en gång per dag. Ena dan masa snö, andra ingen alls, tredje massa snö osv. Idag har jag ingen aning. Att vara gravid är det värsta jag varit med om.

Spännande att få höra vad de tycker om din roman kan jag tro! :)

♥ Carina ♥ sa...

Du kan få lite snö av mig. Vi har lite lagomt med snö, som precis täcker gräsmattan så det blir ett fint vitt täcke. Idag skiner dessutom solen så det är så vackert och gnistrar i snön. Nu blir det en promenad för mig :)
Önskar dig en fin lördag!
Kram

Susanne sa...

Hemma på min gata i Segeltorp, ligger det ca 1 cm och du kan få allt ;)

Joanna Björkqvist sa...

Duktiga Tjejen: Men åh, jag som hade hoppats att det vänt nu och att du hittat något som får dig att må bättre! Lider med dig! Antar att vädret känns minst sagt ointressant för dig just nu...

Japp, det var väldigt spännande och du måste läsa vad de tyckte sedan!

Carina: Tack så mycket! Det var snällt och även om det är svårt att genomföra, så är det ju faktiskt tanken som räknas! ;) Önskar dig också en underbar lördag! Kram!

Susanne: Jag gillar generösa människor - tack så mycket! :)

Marina sa...

Någon snö kan jag väl inte bidra med, men lite värme kanske går lika bra? Det har vi så det räcker och blir över!
Ska bli spännande att höra vad de tyckte om din roman. Jag har ju inte läst den än, det blev inget läst alls under julvistelsen där hemma. sedan tog jag beslutet att lämna den kvar i Sverige, och detta därför att jag vill ha den kvar. Tyvärr är det ju så, att böcker överlever inte här - det är för fuktigt! De blir så himla fula, så det är inget att spara på och din vill jag ju ha kvar, så den får ligga och vänta på mig till i sommar, men då...!

Smulan sa...

Halva månaden har gått nu. Snön kan lika gärna hålla sig borta tycker jag. Jag är ingen fan av snö ;-)
Kram o ha en fin kväll

Joanna Björkqvist sa...

Marina: Egentligen gillar jag ju värme mer, så skicka gärna lite! ;)

Och jag förstår dig med boken - det är ju våtvarmt omslag där nere hela tiden! jag får tåla mig! :)

Smulan: Egentligen håller jag ju med dig, men lite fina snöbilder vill jag ändå gärna ha! ;) Kram och ha en fin kväll du med!