Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 22 januari 2012

En vit värld


Snöstormen igår har lagt sig sedan många timmar, men snön är kvar. I alla fall på marken. De vita grenarna, som jag som tur var hann fotografera i vår trädgård igår, är bruna igen. Där har snön redan försvunnit.

Om jag törs ska jag vingla ut en sväng när det är som ljusast ute och försöka ta lite fler bilder. Jag är livrädd för att halka i vanliga fall och med min bråkiga rygg rör jag mig inte direkt som en panter, även om den är väldigt mycket bättre, så vi får väl se vad jag vågar mig på. En liten tur ner till havet ska jag försöka ta i alla fall.

Och sedan är det tredje budet aldrig fel en söndag; tänk på vilodagen så du helgar den. Jarå, det gör jag så gärna.

Vilar ni idag, kära bloggvänner, eller gör ni något kul?
7 kommentarer:

Susanne sa...

Jag ska skotta snö hemma hos mig själv och hos Lillasyster. Hennes man är på tjänsteresa, så rycker jag ut som snöskottare.

Camilla sa...

Vilodag?
Ops....för sent ;)
Sv: Jag har svarat henne ;)
Kram!

Åsa sa...

så vackert :) Vi var ute igår när det snöade och gick ett varv runt ön :) Här e det husmorsdag på schemat ;-)
Kramar

♥ Carina ♥ sa...

Japp, jag har vilat efter nattens jobb :) Nu är det skidskytte och sedan ska vi till goa vänner. Det är ju en vila det med, att umgås :)
Kram kram

Maria sa...

Jag har jobbat idag och nu väntas svärföräldrarna komma på fika! Sambon har bakat - mandelmassapaj med hemmagjord glass blir det!

Kram

Anneli sa...

Vad man än kan säga om snö, så är det i alla fall vackert :)

Här är det basketträning som gäller, annars lite pyssel här och där men allmänt härligt slappt ändå :)

Kram!

Duktiga Tjejen sa...

Jag har som bekant varit sängliggande i snart 3 veckor nu. Medicinen hjälpte i en dag, sen var illamåendet tillbaka igen... På denna tid har jag bara varit ute i måndags och fredags för att jag hade tid hos MVC, men jag fick ligga ned hos dem med.

Happy Times...