Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lördag 21 januari 2012

Lyckan stor, men högljuddIdag är sonen så glad, så glad. Länge har han funderat på att köpa en elgitarr, men han har inte riktigt kommit sig för och eftersom det är hans pengar och han som måste vilja spela, så har jag inte tjatat det minsta. I förrgår bestämde han sig för att köpa en. Nu hade han funderat tillräckligt, så raskt bestämdes det att han skulle åka till Göteborg med sin pappa på lördagen för att inhandla den.

När han kom hem från skolan igår hände det otroligt märkliga att han just den dagen fått veta att han kommit in på gitarrundervisning i kulturskolans regi. Det kändes helt surrealistiskt, för han har stått i kö i ett par år och han syster fick köa ännu längre innan hon fick plats i höstas.

Idag kände han sig därför hur motiverad som helst att köpa den där gitarren och nu står han där i källaren och bekantar sig med den. Lyckan är stor. Och högljudd.


Dottern har varit på shoppingtur med bästa väninnan idag (ensamma för första gången i köpcentret utan föräldrar) och när hon kom hem var hon snäll nog att ställa upp på att bli fotograferad i snön, för det måste verkligen dokumenteras att vi till slut fick det där vackra vita fluffet på våra breddgrader också.


Ikväll ska vi en film som har tydlig anknytning till vår USA-resa. Vi ska följa med Tom Hanks ut i rymden i Apollo 13. Ska bli extra kul när vi tillbringat en hel dag på Kennedy Space Center.

7 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Det riktigt lyser lycka i hans ögon. Vad roligt nu att han ska börja gitarrundervisning också :)

Dottern ser nöjd ut hon också. Över shoppingturen eller snön som faller? Kanske båda :)
Fina barn du har :)
Kram och ha en mysig filmkväll!

Mallan sa...

Åh han strålar av lycka :-)

Västgötskan sa...

Vilken lycka!
Och så är det ju alltid lite speciellt att köpa något man verkligen vill ha för EGNA pengar! :-)

Susanne sa...

Lyckan strålar ur sonens ögon.
Ha en fortsatt trevlig lördag

Smulan sa...

Fina barn och fina foton :-D

Anneli sa...

Det är verkligen härligt med stor lycka och musik :)

Snöfluff är också härligt, det fick vi sent i går kväll, då ingen hade lust att gå ut. Idag har det varit iskallt snöslask som man definitivt inte ville vara ute i :)
Kram!

Joanna Björkqvist sa...

Carina: Han är så glad så och det känns härligt! Dottern var lika nöjd med sin shopping. Härligt med nöjda barn och tack för fina ord om dem! Kram!

Mallan: Verkligen! Härligt att se!

Västgötskan: Ja, absolut! Det är något speciellt som man minns hela livet.

Susanne: Tusen tack och detsamma! Fast söndag då! ;)

Smulan: Tack så mycket! :)

Anneli: Jag förstår er. Hur fint det än är med snö så är det ju kyligt... ;) Kram!